- Táp is jár a Chieftec helytakarékos mikrotornyázhoz
- Nem viszi sehova a Raptor Lake-et az Intel
- Konkrét irányba vinné a kínai AI-t a Kínai Félvezetőipari Szövetség vezetője
- Már csak több évre szóló szerződésekben gondolkodnak a memóriagyártók
- Nem szabad futtatni az új Red Magic csúcstelefonokon a 3DMarkot
- Kompakt vízhűtés
- Egérpad topik
- OLED monitor topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- SONY LCD és LED TV-k
- Nem viszi sehova a Raptor Lake-et az Intel
Új hozzászólás Aktív témák
-
atus
senior tag
Pécsett van a bolt... Nem tudom pontosan mennyiért csinálják, azt mondta a szervízes, hogy olyan 5 ropi körül lesz. Nem olcsó....
Az hagyján, hogy milyen furcsán néztek rám, de csak harmadszorra tudtam őket rábeszélni, hogy vállalják el. Kétszer elküldtek máshova, ahonnan visszaküldtek hozzájuk. Ma pedig csak azért keltem hajnalok hajnalán (fél8
), hogy a szervízes főnököt vagy kit ott találjam. Na ő most elvállata. Ez egyelőre egy ilyen brutál pipe lesz, 22-es átmérővel, 60cm hosszú 10kPa vákuummal és 15ml vízzel. Az egyik vége le lesz zárva fixen, a másikon pedig egy töltőcsonk lesz, hogy lehessen próbálgatni más nyomással/vízmennyiséggel, ha ez nem jön be. Márpedig valószínű, hogy ez nem fog még rendesen működni.
Lehet, h ez igényesebb, mint amit én valaha is el fogok tudni készíteni?

Új hozzászólás Aktív témák
- 27% - DDR5 Notebook 16GB / 32GB / 48GB RAM
- CoolerMaster MM710 53gr pehelykönnyű gamer egér eladó
- AKCIÓ! Dell XPS 13 9305 13 FHD üzleti notebook -i5 1135G7 8GB DDR4 512GB SSD Intel IRIS XE W11
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Az hagyján, hogy milyen furcsán néztek rám, de csak harmadszorra tudtam őket rábeszélni, hogy vállalják el. Kétszer elküldtek máshova, ahonnan visszaküldtek hozzájuk. Ma pedig csak azért keltem hajnalok hajnalán (fél8
), hogy a szervízes főnököt vagy kit ott találjam. Na ő most elvállata. Ez egyelőre egy ilyen brutál pipe lesz, 22-es átmérővel, 60cm hosszú 10kPa vákuummal és 15ml vízzel. Az egyik vége le lesz zárva fixen, a másikon pedig egy töltőcsonk lesz, hogy lehessen próbálgatni más nyomással/vízmennyiséggel, ha ez nem jön be. Márpedig valószínű, hogy ez nem fog még rendesen működni.