Hirdetés
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Androidos tablet topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Akciókamerák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- 3D nyomtatás
- Milyen széket vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
atus
senior tag
Pécsett van a bolt... Nem tudom pontosan mennyiért csinálják, azt mondta a szervízes, hogy olyan 5 ropi körül lesz. Nem olcsó....
Az hagyján, hogy milyen furcsán néztek rám, de csak harmadszorra tudtam őket rábeszélni, hogy vállalják el. Kétszer elküldtek máshova, ahonnan visszaküldtek hozzájuk. Ma pedig csak azért keltem hajnalok hajnalán (fél8
), hogy a szervízes főnököt vagy kit ott találjam. Na ő most elvállata. Ez egyelőre egy ilyen brutál pipe lesz, 22-es átmérővel, 60cm hosszú 10kPa vákuummal és 15ml vízzel. Az egyik vége le lesz zárva fixen, a másikon pedig egy töltőcsonk lesz, hogy lehessen próbálgatni más nyomással/vízmennyiséggel, ha ez nem jön be. Márpedig valószínű, hogy ez nem fog még rendesen működni.
Lehet, h ez igényesebb, mint amit én valaha is el fogok tudni készíteni?

Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Viccrovat
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Borderlands 4
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Apple iPhone 17 - alap
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Új Acer Nitro V15 FHD IPS 144Hz i9-13900H 14mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- Honor Magic6 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akció! Csere-Beszámítás! Asus Zenbook 14 UM425IA! R7 4700U / 8GB / 512GB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Az hagyján, hogy milyen furcsán néztek rám, de csak harmadszorra tudtam őket rábeszélni, hogy vállalják el. Kétszer elküldtek máshova, ahonnan visszaküldtek hozzájuk. Ma pedig csak azért keltem hajnalok hajnalán (fél8
), hogy a szervízes főnököt vagy kit ott találjam. Na ő most elvállata. Ez egyelőre egy ilyen brutál pipe lesz, 22-es átmérővel, 60cm hosszú 10kPa vákuummal és 15ml vízzel. Az egyik vége le lesz zárva fixen, a másikon pedig egy töltőcsonk lesz, hogy lehessen próbálgatni más nyomással/vízmennyiséggel, ha ez nem jön be. Márpedig valószínű, hogy ez nem fog még rendesen működni.