Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• salaam

senior tag

válasz F-ECT$ #82441 üzenetére

Hát az volt a fejemben, hogy abbahagyni már számtalanszor abbahgytam, hs-ben is volt egy majd másfél éves szünetem, pedig eléggé benne voltam, szóval az viszonylag erőlködés nélkül ment volna most is.
    Viszont az évek folyamán nagyon sok olyan döntésük volt, ami nekem nem volt szimpatikus (a legtöbb az a WoW alakulása, meg a kiegek, főleg amióta Bracket odahozták), ez most inkább ezért ütött be ennyire, mert azt éreztem, hogy nem csak hogy évek óta nem hallgatnak sok-sok rajongóra és a képükbe röhögnek, a blitzchungos esetnél még csak arra sem voltak képesek, hogy legalább normálisan megindokolják, amit amúgy kis rant után mindenki elfogadott volna, hanem helyette kiosztották a pofonokat aztán szaladtak a tencenthez bocsánatot kérni, hogy ez előfordulhatott.
    Szóval ezért szerettem volna kifejezetten azt, hogy nyoma maradjon annak, hogy nem vagyok elégedett. Tudom, hogy nem ezen az 1 accounton áll vagy bukik a q4 sikerük, de én a kis fejemben azt gondolom, hogy az az egyel (hárommal) kevesebb aktív account is jelenthet valamit.

szerk.: Kripp ezt tweetelte utána [link]

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák