Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
salaam
senior tag
válasz
F-ECT$ #82441 üzenetére
Hát az volt a fejemben, hogy abbahagyni már számtalanszor abbahgytam, hs-ben is volt egy majd másfél éves szünetem, pedig eléggé benne voltam, szóval az viszonylag erőlködés nélkül ment volna most is.
Viszont az évek folyamán nagyon sok olyan döntésük volt, ami nekem nem volt szimpatikus (a legtöbb az a WoW alakulása, meg a kiegek, főleg amióta Bracket odahozták), ez most inkább ezért ütött be ennyire, mert azt éreztem, hogy nem csak hogy évek óta nem hallgatnak sok-sok rajongóra és a képükbe röhögnek, a blitzchungos esetnél még csak arra sem voltak képesek, hogy legalább normálisan megindokolják, amit amúgy kis rant után mindenki elfogadott volna, hanem helyette kiosztották a pofonokat aztán szaladtak a tencenthez bocsánatot kérni, hogy ez előfordulhatott.
Szóval ezért szerettem volna kifejezetten azt, hogy nyoma maradjon annak, hogy nem vagyok elégedett. Tudom, hogy nem ezen az 1 accounton áll vagy bukik a q4 sikerük, de én a kis fejemben azt gondolom, hogy az az egyel (hárommal) kevesebb aktív account is jelenthet valamit.szerk.: Kripp ezt tweetelte utána [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800XT 16GB Pure Base 500 White 1000W
- Apple MacBook Air 15,3" M2 (2023) 23 Ciklus - 100% akku , 8GB, 256GB (MQKR3MG/A) Ezüst - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest