- Milyen processzort vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- SSD kibeszélő
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
-
PROHARDVER!
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
salaam
senior tag
válasz F-ECT$ #82441 üzenetére
Hát az volt a fejemben, hogy abbahagyni már számtalanszor abbahgytam, hs-ben is volt egy majd másfél éves szünetem, pedig eléggé benne voltam, szóval az viszonylag erőlködés nélkül ment volna most is.
Viszont az évek folyamán nagyon sok olyan döntésük volt, ami nekem nem volt szimpatikus (a legtöbb az a WoW alakulása, meg a kiegek, főleg amióta Bracket odahozták), ez most inkább ezért ütött be ennyire, mert azt éreztem, hogy nem csak hogy évek óta nem hallgatnak sok-sok rajongóra és a képükbe röhögnek, a blitzchungos esetnél még csak arra sem voltak képesek, hogy legalább normálisan megindokolják, amit amúgy kis rant után mindenki elfogadott volna, hanem helyette kiosztották a pofonokat aztán szaladtak a tencenthez bocsánatot kérni, hogy ez előfordulhatott.
Szóval ezért szerettem volna kifejezetten azt, hogy nyoma maradjon annak, hogy nem vagyok elégedett. Tudom, hogy nem ezen az 1 accounton áll vagy bukik a q4 sikerük, de én a kis fejemben azt gondolom, hogy az az egyel (hárommal) kevesebb aktív account is jelenthet valamit.szerk.: Kripp ezt tweetelte utána [link]
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Mint az új! Steam Deck 1TB SSD + 64GB SSD + műanyag tok + hordozó tok + üvegfólia + Windows 11 Pro
- Samsung 50" 4K Crystal UHD WIFI TV UE50AU8002
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Logitech G305 2év garancia.
- ASUS Zenbook 14X UM5401QA-L7208W használt garanciás notebook