Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Kvelstadt

    veterán

    válasz Sirandrish #9627 üzenetére

    De ez egy olyan játék amit mások ellen játszunk tehát szeretnénk nyerni mert úgy az igazi az ilyen játék.
    Biztos nem CoD-oznék csak azért mert jó játék de közben meg mindig lelőnek.
    Diablo-t azért játszod mert marhajó újra és újra lenyomni a sok mobot ugyan azokon a pályákon vagy mert egyre jobb akarsz lenni?
    Ez a rank nullázás valóban nem a legjobb megoldás de lehet majd kitalálnak rá valami jó újítást.
    Ez az epenis meg nem a jó felfogás. Minden ilyen egymás elleni játékban vannak jobbak a többieknél. Ráaggatták ezt a jelzőt pedig az összes multis játék erről szól. Akkor én ha jó vagyok akkor nem azt mondják hogy "ez asrác tudhat valamit" hanem "mit menőzik itt az epenisevel.."

    Szerintem meg számít a rank. persze ebbe a játékban szerencse is kell (vagyishogy jó pakli) de a rangomból láthatom hogy mennyit fejlődök, fejlődök e, esetleg a jobbak közé tartozom e ami nem epenis hanem kezdek belejönni a játékba.

    "Eddig az motivált hogy nyissam a paklit, hátha kapok belőle valami finomat," szóval egyre jobb paklit akartál hogy egyre jobb lehess vele azaz helyben is vagyunk.

    "em vettem 2 hét után 40paklit amiből mindent kinyitottam" Na ezt a részt nem értem. nem lettem tőle jobb rankeden mert hiába vannak jó lapjaim is tudást nem kaptam hozzá és jócskán van még mit tanulnom. Nameg ez a lehetőség senki elől nincs elzárva.

    "Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"

Új hozzászólás Aktív témák