Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • micafighter

    nagyúr

    válasz thesound #56961 üzenetére

    Hát a control ellen egy Justicar meg egy Elise megoldás, csak ez a kettő meg kb a többi matchupodat rontja. Viszont a 2 scarab helyett szerintem simán bemehetnek ha gyakran jön szembe control.

    (#56964) csizi90 én úgy szeretem amugy játszani malkorokot ha van mellette nzoth first mate is, mert igy T8-ban ki tudom tenni malkorokot, és legrosszabb esetbe pl ha cursed blade-et kapok, akkor kiteszem first mate-et is és kész.

    (#56978) gyurex17 hát igen az elég troll, de bevallom hajnali 2 körül észre se vettem :DDD Viszont a többi dolog amiről beszél érdekes. Abban szerintem kb mindenki egyet ért (talán a Blizzardon kivül) hogy versenyeken korlátozni kéne az RNG kártyákat. Viszont egy másik érdekes dolog amire eddig nem gondoltam, hogy nem csak az RNG kártyák a probléma, hanem hogy ilyen RNG kártyák mellett a Blizz próbálja nagyon komolyra venni a versenyeket. Simán el tudnék képzelni kisebb tétü és kicsit kevésbé komolyan vett versenyt RNG kártyákkal, illetve lennének mellette olyan versenyek amik teljesen komolyak, tuscar totemic, Yogg és társai nélkül.

    A másik dolog is nagyon fontos szerintem amit mond, a verseny tele olyan emberekkel akiket először látunk, igy nem tudunk igazán kinek szurkolni.

    Nekem amugy a videó végén az jutott eszembe, hogy a HS-t jelenleg a kontent tolók tartják életben. Youtuberek, streamerek, nagy követő táborral, akiket jó és érdekes nézni. Irtátok már ide párszor hogy pl Kripp átlag streamjét többen nézik mint a HS bajnokságot. Ha nem lenne Twitch, youtube és egyéb platform ilyen kontentek tolására, akkor elképzelhetőnek tartom hogy már nem nagyon lenne HS.

    (#56976) Vasinger! :DDD

Új hozzászólás Aktív témák