Hirdetés
- Csekély 4000 dollárért tervezetten "hibás" az ASUS limitált VGA-ja
- Milyen SSD-t vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- A Transcend lehet a RAM-para következő áldozata?
- Milyen TV-t vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen monitort vegyek?
- Utánajártunk, hogy melyik memória mennyire drágulhat
- OLED TV topic
- Raspberry Pi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sasfészek
tag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem!
A Nokia HS-31 és a HS-23 headsetek csak a hívást tudják fogadni és befejezni, vagy arra is alkalmasak hogy a segítségével beszélni is tudjak? Mert ez nem derül ki Tudom hogy nagyon láma kérdés, de teljesen tájékozatlan vagyok ezen a téren.
Ezekkel lehet a zenét is vezérleni Nokia 6630-as telefonon?Tudom, hogy nagyon egyszerű kérdések, és sokakat nem érdekel, de tényleg ha erre jártok kérlek segítsetek nagyon szépen köszönöm előre is.
-
meszi99
csendes tag
Én is mostanában szeretnék beszerezni egyet, az AHS-502-t néztem ki, de egyenlőre nem találok egy helyet sem, ahol kapni lehetne. Tudtok valami boltot?
[Szerkesztve] -
joe-ker
senior tag
Hali! Nekem ijenem van!
http://www.depo.hu/?page_number=6&id=20552&lid=1&csid=182 -
Nedudgi
aktív tag
UP Genius senkinek sincs?
-
Nedudgi
aktív tag
Bocs. Azt akartam írni hogy: Senki egyéb?

Igazából a GENIUS érdekelne mert ennek a fülrésze kicsi, azt máshol is írták. -
Nedudgi
aktív tag
UP senki?

-
Mog
csendes tag
Nekem Altec Lansing AHS-502 fülesem van. Szép hangja van, zenére és játékra is tudom ajánlani ebben az árkategóriában. Egyáltalán nem recseg. Mikrofonja is jó minőségű, internetes telefonálásra stb. tökéletes. Az egyetlen bajom vele, hogy hosszú távon elég kényelmetlen viselni, a fülrésze nem a legjobb (nekem kicsi). Hallgatni is jó vele zenét, és utána levenni is áldásos...

A Geniusról nincs tapasztalatom... -
Nedudgi
aktív tag
FEL
-
Nedudgi
aktív tag
Sziasztok!
Szeretnék egy headsetet úgy max 3,5-4k-ig.Zenét is szeretnék hallgatni, tehát mindenképp teljes, a fülemet befedő fejhallgatórészre lenne szükségem. Tudom, ennyi pénzből nem igazán lehet jó fülest venni, de sajnos hangkártyám sincs ami azt a hangot kiadná. Kétfélét néztem:
Altec Lansing AHS-502
Bővebben: link
Genius HS-04A
Bővebben: link
Mindkettő 3k körül van.
Ha van valakinek ilyesmi akkor az a kérdésem:
-Hogy szól? (jó, nemjó recseg, sz@r stb.)
-Mekkora a fülrésze, kényelmes-e hosszabb távon?
Vagy ha egyéb ötletek vannak azt is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 - i7 10850H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1000 4GB WIN11
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 480GB SSD
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Sandisk Extreme Portable SSD 2TB!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 700W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest