Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Beépített hangszórót is kapott az MSI legfrissebb mini PC-je
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bluetooth hangszórók
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
szesa
senior tag
válasz
üzenetére
Most akkor nem ertem

A hulold vevo egyseg ha jol lattam egy koax kabelen van rakotve egy dekodolo egysegre pl egy hdtvset top boxra vagy a skystaros pc kartyara.
Mivel a VIVOS kartyakon altalaban nincs koax bemenet, igy ra se tudnad kotni kiveve ha pl TV-s a vidkari. A 6600GT vivo alapbol nem ilyen.
Sztem ehhez inkabb egy specko hdtv vevo kartya kell, aztan a fogott kepet meg valmailyen hozza adott programmal nezheted/kezelheted, illetve, ha van melle egy komolyabb videokartyad pl DVI vagy komponenes kimenettel akkor a megjelneitett kepet ki tudod kuldeni egy HDTV megjelneitore.
De talan olcsobb es egyszerubb megoldas, ha veszel egy kulso HDTV vevo egyseget amit kozvetlenul ra tudsz kotni a HDTV-dre - mar ha abban alabol nincs ilyen ketyere - de gondlom meg nem sokban van...
Gondolom a SkyStar2 kartya a monitoron torteno megjelneitest elevgzi es emelett a hozza adott software-ek tartalamaznak vmi capture programot is.
A VIVOs 6600gt-re sztem nem tudod ugy rakotni ahogy gondoltad, annak nincs Koax bemente, csak kompozit es svideo amik sztem sokkal kisebb savszelessegre vannak meretezve.
Meg kell nezned, hogy a HDTV-dnek milyen bemenetei vannak.
Amit a skystar2vel foghatsz azok sima muholdas adasok nem?
Gondolom nem nagyfelbontasu hdtv adasok vagy az is van kozte?
1.Muhold hdtv adassal
2. muholdvevo egyseg hdtv ''dekoderrel''
3. hdtv megjelneito
en valahogy igy gondolom, aztan persze nem biztos mert eloben meg nem lattam ilyen nagyfelbontasu adast.
aztan ha csak ima muholdas adasokat akarsz a tvden nezni akkor meg nem kell hdtv megjelenito
Visszaterve a kerdesedre: nem fog mukodni a koaxos hdtv jel a 6600gt vivoval mert nincs rajta olyan bemenet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- AliExpress tapasztalatok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Elden Ring
- Android szakmai topik
- Samsung kuponkunyeráló
- Havi előfizetéses csomagot kínál az Apple kreatív munkákhoz
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- ZBook Fury 15 G8 15.6" 4K IPS i7-11850H RTX A2000 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- Gamer PC - Számítógép! Csere- Beszámítás! R7 5700 / Suprim RTX 3080/ 32GB DDR4 / 500GB SSD
- P14s Gen5 (AMD) 14" FHD+ IPS Ryzen 7 PRO 8840HS 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Akció! Felsőkategóriás Gamer PC! I9 14900K / RTX 5080 16GB / 32GB RAM / 2TB Nvme SSD
- 2 db Audiocodes 405HDG - - IP telefon - több db
- Apple iPhone 12 Mini / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 89%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65" 4K wifis okos TV 65UR76003LL
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest