- OLED monitor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gaming notebook topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Jó a retró: Chieftec UNI számítógépház
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen processzort vegyek?
- Hobby elektronika
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sziasztok!
Újabban én is szemezgetek a HDTV technológiával, csak még nem igazán vagyok képben, így kellene egy kis segítség.
Ha teszem azt lemondok a rögzítés lehetőségéről, akkor megtehetem azt, hogy veszek egy VIVO-s videokártyát (pl. 6600GT), annak a bemenetére rákötöm a műhold által fogott jelet, a videókimenetre pedig a megjelenítőt?
Ha igen, akkor milyen kábel kell mindehhez? (Coax-ra tippelek, de egyáltalán nem vagyok biztos benne.) Milyen bemenetre kell mennie a videokártya által kiküldött jenek?
Ha rögzíteni is szeretném az adást, megoldható úgy, hogy egy SkyStar2-es kártyát teszek a gépbe, s ez a felvételt, s a monitoron való megjelenítést megjelenítést is egy füst alatt lerendezi?
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED monitor topic
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Íme az új Android Auto!
- Xbox Series X|S
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Biliárd és snooker topik
- Bestbuy játékok
- Bittorrent topik
- Crimson Desert
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkStation P300 Workstation,i7-4790,8GB DDR3,500GB SATA3 HDD,2GB VGA,WIN11
- 27% - AOC C27G4ZXU VA Ívelt Gaming Monitor! 27" 1920x1080 / 280Hz / 0.3ms / FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 5th Gen. i7 10th, 16GB RAM 27% ÁFÁS (0329)
- LG 27US550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / Forgatható / sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest