Hirdetés
- Saját memóriaszabvánnyal küzd a memóriahiány ellen az ASRock
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby elektronika
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Áprilisi hardverpasziánsz
- Minden fronton drágulást vár a DRAM-piacon a Trendforce
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ban_Dee
csendes tag
Sziasztok,
Biztos láma kérdés, mert látom veséztétek már a PC-TV összeköttetés témát eléggé, de azért megkérdem, mert úgy tűnik (nekem) még nem világos és elakadtam kicsit.
Szóval adott egy JVC 32A70 SU TV (VGA bemenete sajna nincs, viszont komponenes és HDMI igen).
Adott egy régi Compaq Deskpro small form factor Pc, P3-550MHz-es, alaplapi Ati Rage Pro AGP2x videokártyával, nem egy rakéta, de nagyon halk 2 méterről még teljes éjszakai csendben is fülelni kell hogy halld. Szóval jó lenne ha rá tudnám kötni a PC-t a TV-re, pl azon netezni a nappaliban egy rádiós billentyűzettel. Eddig egy VGA-komponens kábellel próbálkoztam + powerstrip, de nem igazán jött össze.
Addig sikerült eljutnom, hogy a TV-n megjelent a kép, de a színek és a pozíció is rettenetesen elcsúszva - zöldes-lilás kép, a kép felső pár sora alul jelent meg, a bal oldal egy része is jobb oldalra került át.
Mit nem állítottam be jól a Powerstip-ben? Vagy a kártya nem stimmel? (Esetleg csak valami spec. driver kellene hozzá?)
Vagy ez a kombó így nem is megy, hanem DVI kimenet kellene a PC-re és azt a HDMI-re kötni? Mert olyan kábelt már láttam...
Csak az a baj, hogy DVI kimenetes PCI buszos kártya kellene akkor ehhez...
Nem szívesen dobnám el a gépet, mert aranyos kis dobozka és halk is, netezni meg bőven elég.
Akinek van valami jó ötlete, szóljon!
Új hozzászólás Aktív témák
- Saját memóriaszabvánnyal küzd a memóriahiány ellen az ASRock
- Távcső topik
- Crimson Desert
- Anime filmek és sorozatok
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Torrent meghívó kunyeráló
- Bittorrent topik
- 8000 nit, maradhat? A szaúdiaknál kezd a Honor 600 Pro
- Windows 10
- További aktív témák...
- LG 27GX790A-B 2K-480HZ-0.03MS 3 ÉV GYÁRTOI GARANCIA
- Szolid RDY2PLAY Gamer PC - Ryzen 2600 // 16GB DDR4 // GTX 1080 // 512SSD + 2x1TB HDD // WIN 11 PRO
- AMD Ryzen 5 1600X AM4
- Eladó Apple iPad (2020) 2. generáció Cellular + WiFi 512 GB
- iPhone 16 128GB gyári független hibátlan 2028.10.20. Apple jótállás
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Disc Edition ( Lemezes Slim PS5 Konzol.)
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- 27% PNY GeForce RTX 5070 EPIC-X RGB OC 12GB GDDR7 192bit (VCG507012TFXXPB1-O) Videokártya
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest