Hirdetés
- Szinte meg sem jött, máris fogyókúrára fogták a Logitech Rapid Triggeres egerét
- Hamarosan érkezik az EIZO első, kreatív profikat célzó OLED monitora
- Karnyújtásnyira a nyereség a Samsung chipgyártó részlegén belül
- Idővel kicsúszik az aljzatból a 12V-2x6 tápkonnektor?
- Leállította a legelső Legion Go kézikonzol terméktámogatását a Lenovo
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen monitort vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Hamarosan érkezik az EIZO első, kreatív profikat célzó OLED monitora
- OLED monitor topic
- Milyen nyomtatót vegyek?
- HTPC (házimozi PC) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gallac
senior tag
Hali!
Akkor pedig elvileg azonos kaliberü az alaplapod nekem ABIt NF7-S2 ugyanolyan Nforce 2 400 as chipkészlet, mint az Asus A7n szériákon tesztekben is pl Everest nagyjábol egyforma eredményt hoz a két alaplap, szerintem neked az Xp lesz a gyönge keresztmetszet..valami olyan szolgáltatás vagy egyéb futa a héttérbe ami miatt akadozik a lejátszás.
Azt csak javaslati szinten mondom de én a helyedben a Kasperskyt kikapcsolnam a lejatszas erejéig, ugyan most probaltam nekem MSn,NOd32,Tüzfalprogi is fut és ment igy is.
A lejátszásnál tuti kell számítson a videokari is mivel direkt próbáltam ugyanezzel a konfiggal és az Ati helyett egy nvidia MX 440-el a HD videokat és még a 720p sem ment...
Igaz a srác aki nekem ajánlotta a CoreAVC kodeket azt irja itt csak a proci dolgozik, sztem ez nem teljesen igy van..
Ha tudsz irni linket honnan szedted le azt a fájl ami akadozik kiprobalom nalam is meglássuk nekem mit mutat.
http://stage6.divx.com/members/122601/videos/1012009
ezen az oldalon találsz HD videokat innen szedtem le sokat és mindegyik ment, valamint szedtem trailereket a www.wmvhd.comrol, de azok is futnak. A legdurvabbak képmérettől függetlenül a Hx264-el kódóltak van egy Nelly Furtado klippem 1288*688 a képméret 99 Mega és éppenhogy megy..
Javaslom még az FFdshowt is rakd fel, optimálisan használja az erőforrásokat, amugy K-lite kodekpakkot tettem fel, persze kicsit megfaragtam mit tegyen fel.
na sok sikert
majd értekezünk
a VLC jo progi de nekem nem mindeig ad hangot a másik 2 progi amit irtal Hd videoban jobb
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- Eredeti játékok OFF topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kételkedsz még a Marathonban? Nézz meg egy teljes kört!
- Renault, Dacia topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Lenovo T480S i5 8350U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Latitude 7440 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo X390 i7 8665U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Eladó mechanikus billentyűzet - MSI VIGOR GK60 (magyar kiosztás)
- Apple iPhone 14 Pro 128 GB 100% akkumulátor Deep Purple 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Huawei Watch Fit 3 Okosóra!
- MEGA Akció! Számla + garancia! Apple Macbook Pro 14 - Apple M3 Pro Chip!
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest