Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Gallac

senior tag

válasz Exakt #158 üzenetére

Hali!

Akkor pedig elvileg azonos kaliberü az alaplapod nekem ABIt NF7-S2 ugyanolyan Nforce 2 400 as chipkészlet, mint az Asus A7n szériákon tesztekben is pl Everest nagyjábol egyforma eredményt hoz a két alaplap, szerintem neked az Xp lesz a gyönge keresztmetszet..valami olyan szolgáltatás vagy egyéb futa a héttérbe ami miatt akadozik a lejátszás.
    Azt csak javaslati szinten mondom de én a helyedben a Kasperskyt kikapcsolnam a lejatszas erejéig, ugyan most probaltam nekem MSn,NOd32,Tüzfalprogi is fut és ment igy is.
    A lejátszásnál tuti kell számítson a videokari is mivel direkt próbáltam ugyanezzel a konfiggal és az Ati helyett egy nvidia MX 440-el a HD videokat és még a 720p sem ment...
    Igaz a srác aki nekem ajánlotta a CoreAVC kodeket azt irja itt csak a proci dolgozik, sztem ez nem teljesen igy van..
    Ha tudsz irni linket honnan szedted le azt a fájl ami akadozik kiprobalom nalam is meglássuk nekem mit mutat.

http://stage6.divx.com/members/122601/videos/1012009

ezen az oldalon találsz HD videokat innen szedtem le sokat és mindegyik ment, valamint szedtem trailereket a www.wmvhd.comrol, de azok is futnak. A legdurvabbak képmérettől függetlenül a Hx264-el kódóltak van egy Nelly Furtado klippem 1288*688 a képméret 99 Mega és éppenhogy megy..

Javaslom még az FFdshowt is rakd fel, optimálisan használja az erőforrásokat, amugy K-lite kodekpakkot tettem fel, persze kicsit megfaragtam mit tegyen fel.

na sok sikert
    majd értekezünk

a VLC jo progi de nekem nem mindeig ad hangot a másik 2 progi amit irtal Hd videoban jobb

Új hozzászólás Aktív témák