Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- DUNE médialejátszók topicja
- PCI Express 7.0 – Brutális sebesség, de minek?
- Philips LCD és LED TV-k
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen házat vegyek?
- Projektor topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cancer
senior tag
#95-ben írtam példát.
Ha nem akarsz RAW-ból konvertálni és statikus a témád, értsd mozdulatlan, illetve/vagy -5/+5 (esetleg nagyobb) skálában kell az expozíció, akkor érdemes lehet jpeg-et használni. Megspórolsz magadnak egy plusz mozdulatot...
Raw-ból készíthetsz (legalábbis canon DPP-ben) +/-2 expozícióig jpegeket. Viszont teszem azt, hogy a téma megkövetel +/-7 expót? Úgy értem +/-7EV-t? Akkor egy raw kevés. de csinálhatsz mondjuk raw-ból -5/0-+5-t, amit kiszélesítesz 7-től 7-ig de szerintem egyszerűbb elexponálni azt a 15 képet, mint konvertálgatni.
Másrészről egy "száguldó" villamos-ről igen nehézkesen lehet 3 jpeg-et lőni úgy hogy egymáshoz képes ne mozduljanak el a képelemek jelentősen. Viszont, ha raw-ban fotózol, akkor még be is mozdulhat a kép, mert a konverzió után az alul és túlexponált kép is ugyanott lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- DUNE médialejátszók topicja
- PCI Express 7.0 – Brutális sebesség, de minek?
- Philips LCD és LED TV-k
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen házat vegyek?
- PlayStation 5
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- ASUS VIVOBOOK S14 FLIP - 14"WUXGA Érintő - Ryzen 5 5600H - 16GB - 512GB - Win11 - MAGYAR - Garancia
- iPhone 13 256GB 100% (1év Garancia)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4458
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf FX506I Gamer Notebook! R7 4800H / 1650Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest