- Csendben leállította a Deep Link fejlesztését az Intel
- Már Vulkan API-val is működik a Smooth Motion képgenerálás
- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen egeret válasszak?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen processzort vegyek?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fujifilm X
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Beállnék kérdéssel a sorba, biztosan jobban értetek hozzá mint én.
Nos van most egy notim MSI GF63 Thin - i5-12450H, RTX 3050 6GB, 2x8GB DDR4-3200.
Nos én most akarok hozzá venni pluszba egy monitort.A monitor tudja a freesync et. Vajon fog az működni HDMI vel? Mert amikor most teszteltem a napokban egy LG monitorral ami a 75Hzt tudja, annál bekapcsoltam a freesync et a monitor menüjében és villant a monitor és a gép kijelzője is mint aki frekit vált.
A notimnál az Nvidia Control panelben semmi beállítási lehetőség nincs rá.:
Az Intel kezelőfelületen még ennyi beálltási lehetőség sincs:
Most nincs a géphez monitor dugva.
Egyébként ő lenne a kiszemelt példány:
https://www.asrock.com/Monitors/Challenger/CL25FF/index.asp
Egyrészt egész jó árban 43 lenne újonnan, továbbá a talpkialakítása nagyon jó nekem, mert nincs sok hely az asztalon (értsd kicsi).Valami fog működni a freesyncből vagy akármi?
Jah igen utóirat a noti képernyője 144Hz 15.6 IPS.A gépről több itt van: https://www.msi.com/Laptop/Thin-GF63-12UX/Specification
-
tabyster
csendes tag
Bocsi az LG Monitor 27GN88A-B Ergo
-
tabyster
csendes tag
Sziasztok,
Hozzáértők segítségét kérném. Családban, két külön konfiguráció is adott, ahol FreeSync Premium és G-Sync támogatás is lehetséges.Egyik:
Radeon RX6700 XT - LG27GL88A 144Hz Ergo Gaming monitor (G-Sync, FreeSync premium support)
Másik:
RTX 3050 - AOC G27G2S/EU 165Hz Gaming monitor (G-Sync/FreeSync)Nos a kérdésem. Az LG Monitor egy professzionálisabb Premium kaliber, FreeSync DP 1.4 porton át szépen megy 144HZ és HDR is kapcsol ha jel rajta HDR.
Itt belefutottam abba a problémába, hogy ha HDMI 2.0 kábelt használok a RX 6700XT és a monitor közzé és a FreeSync be van kapcsolva, így maximális 144Hz helyett csak 100Hz megy, ha FreeSync ki van lőve megy a 144Hz is (utána olvastam ismert a dolog). Nyilván megoldás rá, hogy DP 1.4 kábelet használok, hiszen ezen átmegy minden is és HDR is támogatott.Utána olvastam hogy 2.0 HDMI-n át elvileg az Adaptive Sync technológiák nem támogatottak 144Hz en, ezért korlátoz le, csak HDMI 2.1-től. Mondom jó elfogadom marad a DP port nem véletlen találták ki ezt a portot.
Unokatesó vett egy monitort a héten AOC G27G2S/EU amit egy RTX 3050 hajt. Nézem HDMI 2.0 án csatlakozik a géphez, 144Hz-en megy, és a G-Sync is aktív OSD menű szerint. Na itt dobtam le a láncot, hogy egy kisebb ár érték arányú monitornál meg Adaptive Sync megyen HDMI 2.0-án?
Szóval aki érti, tudja, mondja már meg nekem, hogy akkor ez most hogy van? Bárhol olvasok utána G-Sync, elvileg csak DP-n tudja 144Hz-et itt is, ennek ellenére vígan 144Hz-et mutat Windows, és OSD menü meg G-Sync-On-t is ír.
Köszönöm előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- Nők, nőügyek (18+)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Májusi bemutató, júliusi piacra kerülés, áremelés
- Villanyszerelés
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Belekezdeni egy vállalkozásba
- Milyen légkondit a lakásba?
- Megújult a PROHARDVER!
- További aktív témák...
- GIGABYTE AORUS FI32Q X 2560x1440p 270Hz IPS monitor RENGETEG GARIVAL eladó remek áron
- Samsung C32T550FDR Ívelt Led Monitor!32"/FHD/VA/75hz/Freesync-G-sync
- LG 34GS95QE-B 3440x1440p 240Hz OLED monitor eladó
- FÓLIÁS LG 32UR500-B VA Monitor! 3840x2160 / 60Hz / FreeSync / 4ms
- Asus ROG Strix XG27ACDNG (QD-OLED, 1440p) - Újszerű
- AKCIÓ! ASRock B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Fractal Design Nano S 600W
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Lenovo V17 G4 - 17.3" FullHD IPS - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest