Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tibicsucsu
aktív tag
Sziasztok!
Erre nem tud valaki megoldást?
-
Tibicsucsu
aktív tag
Sziasztok!
Van egy WD Caviar Green 1.5TB-os SATA merevlemezem (EARX azt hiszem).
Az a problémám, hogy néha eltűnik és csak újraindítás után jelenik meg. Olvastam hasonló problémákról, de azok csak sleeppel kapcsolatosak voltak. Az enyém többször csinálja azt, hogy elkezdek másolni rá és akkor tűnik el. Valamikor egy hétig is probléma mentesen működik, de van olyan, hogy többször eljátsza egy nap. Töltöttem le egy WD-s teszt programot, de az nem talált semmit. Teljes bad sector tesztet nem futtattam rajta még. Találkozott valaki ilyesmivel? -
Tibicsucsu
aktív tag
Köszi a választ! Nem hiszem, hogy a táppal van a baj (2 éves chieftec). Eddig semmi baja nem volt, simán ment az előző vinyóval is. Azért átraktam egy teljesen külön ágra, hátha az segít, de nem lett jobb. Ma teljes vírusellenőrzést (NOD32 2.x) nyomtam a gépre, ami probléma nélkül végig is futott az összes meghajtón. Mikor vége lett, viszont csinált ,vmi furcsát a gép, amit egyszer már azelőtt is. A CPU-m két magja kb percenként felváltva 100% loadot mutatott a taskmanagerben, viszont egyik taskhoz sem írt CPU-t a folyamatlistában. Ez lehet, hogy már nem ehhez a fórumhoz tartozik és csak puszta véletlen, hogy ez pont az új vinyó beszerelése után jött elő. Ettől függetlenül szívesen vennék bármilyen segítséget, akár egy linket vmelyik másik topicra, ahol többet tudhatnak erről.
Köszi! -
Tibicsucsu
aktív tag
Sziasztok!
Vettem két hete egy 500 GB-os WD Caviar Blue-t, amit mióta beszereltem a gépembe az folyamatosan lefagy. Az első pár napban nem volt semmi probléma (vagy csak nem emléxem). Csináltam rá három partíciót és átmásoltam vagy 100 GB adatot. Általában az történik, hogy hirtelen rohadtul lelassul a gép majd pár mp múlva teljesen használhatatlan lesz. Volt olyan is hogy nyitva volt a firefox és még pár program és épp a firefox volt aktív mikor beszart a gép. A böngésző működött tovább, de semmi mást nem tudtam csinálni (se más program , se start menu, se task manager). Játék közben elkezd akadozni, lefagy majd elfeketedik a képernyő. A windows semmi hibát nem közöl ilyenkor (pl, hogy nem tudja olvasni a lemezt vagy ilyesmi). Újraindítás után az arcomba tolja a szokásos hibaüzis ablakot meg a dmp file-t. Futtattam HD Sentinelben részletes ön-tesztet, de semmi. Látszólag minden OK. Egyszer egy újraindítás után mindhárom partíció "System Volume Information" könyvtárára vmi hibát írt ki.
Tudtok vmit tanácsolni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Path of Exile 2
- EAFC 25
- Hogwarts Legacy teszt
- TCL LCD és LED TV-k
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Asszociációs játék. :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- Magisk
- További aktív témák...
- Toshiba KIOXIA XG8 1TB M.2 Gen4 NVMe SSD! 7000-5600MB/s
- Western Digital 3.5" My Book 16TB - Új, Bontatlan - Eladó! 89.000.-
- SK Hynix Platinum P41 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Bontatlan - 7000-6500 MBs - Eladó!
- AKCIÓ! "Új" 512GB Western Digital SN740 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! 10TB Western Digital DC HC330 HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest