- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- CPU léghűtés kibeszélő
- TCL LCD és LED TV-k
- Kompakt vízhűtés
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Milka 78
nagyúr
Üdv Urak!
Érdekes problémám akadt egy vadiúj, Toshi P300 3tb-s hdd-vel.
A tulaj elmondása szerint megformázta egy Sharkoon USB3-as külső rackel amiben jó is működik, át is másolta a régi d: meghajtója tartalmát a lemezre, viszont ha beszereli a gépbe akkor a bios látja, a lemezkezelő látja viszont maga a op.rendszer baromira nem látja.
Próbáltam a W10 telepítővel mindet legyalulni, de hibakóddal leáll a művelet, nem engedi a particiókat törölni a lemezkezelőben meg mint látható a képen kb semmi hozzáférésem nincs a lemezhez.
Mi a franc az a GPT védőpartició és mit kéne csinálnom, hogy eltűnjön és a W10 egybefüggő 3tb-s particiónak lássa?[ Szerkesztve ]
-
Milka 78
nagyúr
-
Milka 78
nagyúr
válasz liksoft #46467 üzenetére
Mondjuk pont most mozgattam meg rajta 800gb filmet,külső házban,dokkolóban és hotswap-be,így elképzelhető hogy valamit hibásan írt fel,mert ki be húzgáltam+a hotswap is feladta a harcot..Egy formatálas megoldhatja ezt a problémát,vagy ennek ennyi,esetleg tesztelhetem,kimutathatom a hibát valami tesztelő progival?
Köszönöm a választ![ Szerkesztve ]
-
Milka 78
nagyúr
Üdv Urak!
Hitachi HDS721010CLA332 -- 7K1000.C-1000 folyamatosan sekkel,pozicionál terheletlen állapotba és szerintem olvasás közben is.Ilyenkor 3mp-ig kerreg majd 1mp szünet és ez megy folyamatosan.100/98-as a winyó 3 éves múlt és egy LG 49UH661v-re van kötve egy USB3-as házba.Minta a hdd-sben irták volna,hogy ilyenkor a fej pozicionál,de kb lövésem sincs ennek a valóságtartalmáról.
Mi lehet a hiba?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Golden Series Silicon Power microSDXC 32GB UHS-I V30 (SP032GBSTHDV3V1HSP)
- Seagate Exos 7E8 8TB - SATA3, 7200 Rpm, 256MB - 100/100 -as - Eladó! 36.000.-
- Samsung 980 PRO NVMe 2TB M.2 PCIe SSD
- SK Hynix I WD I SSD 256GB M.2 2280 Pci-e NVMe HDS: 100/100 új 0 nap
- Western Digital 3.5" My Book 16TB - Új, Bontatlan - Eladó! 89.000.-