Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen notebookot vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Intel alaplapok 2025: B, H vagy Z chipsetet válassz?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amazon Kindle
- TCL LCD és LED TV-k
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- IFA 2025: Hatalmas táblagépek az Acertől
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
szpal17
őstag
Tápot?Szerintem ennek bőven vinni kéne mindent.
Egyébként bezavarhatott az, hogy a rendszer partíció elé be volt kötve egy 80GB-os másik vinyó(HD sentinel szerint 88%-os)?Ugyanis ha ilyenkor újratelepítettem a rendszert és leformáztam a rendszerpartíciót és ezt a 80GB-os részt is töröltem a telepítő kiírta, hogy szükség van néhány windows fájl telepítésére a 80Gb-ra...És persze azután az is rendszerindító lemez lett..nem lehetett formázni semmi...Mostmár átkötöttem máshová...eddig jó a gép.. -
szpal17
őstag
válasz
audi100td #8891 üzenetére
Xp-t használok...tegnap már próbáltam én is másik kábellel és másik sata csatlakozóba kötni...akkor lett ugye a második telepítés..hiányzó NTLDR hiánya miatt
Tehát most új rendszer új kábelek...most nézek új drivereket és nézek egy memória tesztet is...
Köszi egyébként a tippeket -
szpal17
őstag
Sziasztok!
Történt egy pár napja, hogy a rendszer elkezdett hülyéskedni( hibaüzenetek, exe-k leálltak, rendszer súlyos hiba, stb), aztán újrahúztam a rendszert. Sajnos továbbra is fennáll a dolog, mostmár annyival még rosszabb a helyzet, hogy néha másodpercekig nem reagál semmire a gép, játékok fagynak. A vinyóm Samsung 320GB-s Sata. A HDtune Benchmark tesztján úgy hogy a géphez nem nyúltam a Transfer rate 1MB\s és többször leugrált oda...
Szerintetek is vinyó a hibás?Mert garis..és visszavinném...
Új hozzászólás Aktív témák
- Lexar NM1090 PRO 2TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.000-13.000 MBs - Eladó!
- WD Black SN7100 2TB Gen4 SSD 7250- 6900MB/s
- Samsung 9100 Pro 1TB M.2 PCIe5.0 14,7gb/s - ÚJ, 5év gari
- Acer FA200 2 TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7200-6200 MBs - Eladó!
- Western Digital WD Purple 4TB - WD40PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Silver - Használt, karcmentes, 100% akku
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest