Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Hirtelen rájött az AMD, hogy mégsem szűnt meg egy funkció az egyes Radeonokon
- Mini PC
- Aggódhatnak a amerikaiak: a Huawei újabb lépést tett a modern AI gyorsítók felé
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
- 

djculture félisten válasz  dave93

üzenetére dave93

üzenetéreSajnos ez így szokott lenni, egyik pillanatról a másikra lehet ilyen. Attól még persze hogy betudja azonosítani a bios. Mentés ügyébe meg minden attól függ mekkora munkával jár, ha letapadt a fej az elég nagy meló és arról a részről adatmentés is lehetetlen ahol érintkezett a fej a tányérral. A többi részről lehet menteni. Többi infóval kapcsolatosan liksoft szakit kérdezd meg. 
- 

Kernel nagyúr válasz  dave93

üzenetére dave93

üzenetéreChkdsk alapból csak a fájlrendszer hibáival szokott foglalkozni, ilyenkor nem nézi végig az összes szektort, pláne az üres tárterületet, ahol hasznos adatok nincsenek. chkdsk /? Amint látható, az /R kapcsolóval kellene futtatni szektorellenőrzéshez. Formázás végignézi a szektorokat, de a gyorsformat nem. Ha hibás szektort talál, nem fog sikerülni a formázás, de a merevlemez által tartalékterületre helyezett szektorok ilyenkor nem számítanak, mivel a HDD ezzel kijavította magát, vagyis a formázóprogram, illetve oprendszer szemszögéből nézve hibátlan Ezért kell megnézni a SMART-ot, hogy hány szektor lett áthelyezve. Itt is különbséget kell tenni, hogy mondjuk volt egy táphiba, érintkezési hiba, dobott néhány bad-szektort, lecserélte, de ez még nem a HDD problémája. Ha nem fog szaporodni, nincs gond. 
- 

válasz  dave93

üzenetére dave93

üzenetéreSzia! 
 Én a helyedben nem adnék érte egy forintot sem, amíg nem megy le a HDSentinel. Miért fájna neki egy pár megás program ami fél pillanat alatt képet ad a vinyó állapotáról?  
 Én is úgy tudom, hogy le lehet formázni badsectoroktól függetlenül a vinyót.
 Megismétlem: Én nem venném meg azokat a vinyókat, amíg a saját szemem előtt nem futott le a HDSentinel.
- 

Sk8erPeter nagyúr válasz  dave93

üzenetére dave93

üzenetéreA Hard Disk Sentinel DOS változatával is megnézheted, hogy meggyőződj róla. 
- 

Kernel nagyúr Voltaképpen meg is lehet fenyegetni, hogy öreg, sajnos ebből negatív lesz és bele fogom írni a minősítésbe, hogy bad-szektoros merevlemezt kaptam, mely tényt az eladó előre nem közölte, utólag pedig nem vállalt érte semmiféle felelősséget, illetve jóvátételt. Hátha erre megváltozik a hozzáállása. A kérdés hogy hogyan mondjam meg egy amatőrnek hogy mi probléma Most akkor amatőr, vagy profi átverő, aki rendszeresen ad el vasakat? Aki csak kicsit is konyít a gépekhez, tudnia kell, hogy a bad-szektor egy határozottan kritikus jellemző, amit eltitkolni "csúnya dolog", gyakorlatilag sajnos azt lehet mondani, a jellemtelenség fogalmával egyenlő. Kb. egy autókereskedő erkölcsi szintje. Pedig azoknál lejjebb már nincs...  Vagy ha tényleg ennyire nem ért hozzá, jóhiszemű volt (ártatlanság vélelme), akkor itt az alkalom megtanulni, hogy ilyet soha nem illik. 
- 

Sk8erPeter nagyúr Hát akkor hogy ő is megértse, fogalmazz úgy, hogy a vinyó félhalott állapotban van   
 Egyébként ezek szerint a srác maga se tudja, mit beszél, mert amit írtál ("megkérdeztem az eladót hogy teljesen hibátlan-e a gép és tud-e adni 3 nap próbagarit. Erre a válasz az volt hogy tud adni akár egy hónapot is mert ő tudja hogy hibátlan a gép"), az bőven kimeríti a próbagari fogalmát, a próbagarancia meg azt jelenti, hogy bármilyen gond kiderül a kipróbálás után, akkor az eladó köteles visszavenni a terméket.
 Ezt nyugodtan megmondhatod neki, ő vállalta, akkor tartsa is be, amit ígért.
 Nagy rohadék az illető... Itt PH-n vetted? Mert ha igen, nyugodtan feltehetnéd a feketelistára ([link])... Itt PH-n vetted? Mert ha igen, nyugodtan feltehetnéd a feketelistára ([link])...
- 

liksoft nagyúr Áááááááááááá..... Ha már semmi sem segít, vedd elő a kézikönyvet. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Windows 11
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- További aktív témák...
- WD Black SN850X 8TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7200-6600 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 10TB WD Purple Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- WD 8TB HDD WD80EMZZ-11B4FB0 37 óra POH, 0 hiba, 6 hónap garancia.
- SAMSUNG 1TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- SAMSUNG 4TB 990 EVO PLUS M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/ 5.0 X2 - Új - 7250-6300 MBs - Eladó!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3534
- HP Z8 G4 Workstation (gamer célra is) dupla CPU Xeon Gold 6134
- Acer Nitro 5 AN515 I7 9 gen 32 gb 1650
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

. Ez gondolom nem túl jó. Tényleg egyforma volt, csak szemre máshogy emlékeztem.
 . Ez gondolom nem túl jó. Tényleg egyforma volt, csak szemre máshogy emlékeztem.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Itt PH-n vetted? Mert ha igen, nyugodtan feltehetnéd a
 Itt PH-n vetted? Mert ha igen, nyugodtan feltehetnéd a