Hirdetés
- Apple MacBook
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Impozáns lesz a következő Intel CPU generáció csúcsmodellje - is
- Milyen videókártyát?
- Milyen házat vegyek?
- A napi Windows-hiba? Teljes adatvesztés Bitlockerrel
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- Gaming notebook topik
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
martinkeet
aktív tag
Igazad lett.
Még az újrahúzás előtt, a biztonsági mentés után kettő óra hosszára magára hagytam a gépet, és visszaesett a HDD 50%-ra.
Ujraindítás után fogadott a ilyenkor szokásos "frissítések telepítése...."
Azt viszont nem értem, hogy ez miért tartott kb 5 óra hosszáig. Erős középkategoriás a laptop.
A képernyőt állandóra állítottam, és már a hotelben is magára hagytam órákra bekapcsolt állapotban.
No mindegy... -
King Unique
titán
Mért, talán a többi Windows tiszta telepítés után nem tekeri, ott nincs "belakás"? Például a közkedvelt 7-es ráadásul képes akár csak pusztán a WU-s kereséssel órákig, vagy napokig nyúzni a gépet, ha azt nem piszkálják meg külön az itteni topikjában is leírt módon. Szóval ennyi erővel ráfoghatnád ezt a "vírus" dolgot a többire is, vagy éppen XY programra, ha azok terhelik a gépet...
Amúgy meg nyilván nettó hülyeség és kb. semmi köze nincsen az OS-nek ilyen értelemben a vírusokhoz...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung 980 PRO 1TB M.2 Heatsink Gen4 OEM SSD
- SAMSUNG 2TB 990 EVO PLUS M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/ 5.0 X2 - Új - 7250-6300 MBs - Eladó!
- Lexar NM1090 PRO 4TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.000-13.000 MBs - Eladó!
- SAMSUNG PM9E1 2 TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.000-12.500 MBs - Eladó!
- Samsung 990 PRO 1TB M.2 Gen4 OEM SSD
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3658, 100% Akkumulátor
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
egy jó óra, amíg észhez tér..

Amúgy meg nyilván nettó hülyeség és kb. semmi köze nincsen az OS-nek ilyen értelemben a vírusokhoz...