- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen házat vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- 5G-s tablet, bírja a strapát, projektor is van benne. Mi kell még?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen notebookot vegyek?
- DDR4 vs DDR5 vs DDR6 – melyik kell neked?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gtaati
őstag
válasz
Corsa02 #39940 üzenetére
Helló Mindenki! Olyan kérdéssel fordulok hozzátok, hogy van egy WD BLUE 500gigás sata 3-as laptopból kivett vinyóm melynek helyére egy ssd ment, ehhez a vinyóhoz vettem egy LC power usb3-sata3-as külső házat, de olyan problémám lenne vele, hogy win 8.1 alatt paragon partition managerrel megcsináltam az új particiót leformázta és használni szerettem volna. Az asztali gépem felismeri látszik az eszközkezelőben (ASMT2115) és meghajtóként a filekezelőben is. A probléma az ha usb 3-ba dugom akár előlapi kivezetésbe akár alaplapiba is kb 30megával másol, ezek után bedugtam a laptopom usb 3-as portjában ott hangja is van hogy a szintén windows 8.1 felismert és látszik szintén az eszközkezelőben de a filekezelőben mint meghajtó nem. Behoztam a munkahelyemre egy hp gép usb 3-ba dugva a win7 felismeri és szépen csinálja is a dolgát 100-130megával másol is!!! Mitöl lehet hogy az otthoni 8.1-es gépeken ezt nem tudja, mi okozhatja ezeket a problémákat? Köszönöm!
Válaszotokat várom!
Új hozzászólás Aktív témák
- Western Digital 3,5" 5TB HDD (minimális futással)
- BESZÁMÍTÁS! 3TB Western Digital WD RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Crucial P5 Plus 1TB NVMe PCIe Villámgyors rendszermeghajtó, 1 év garanciával!
- Kingston KC3000 NVMe 1TB
- WD Black SN770 2TB NVMe PCIe Extra gyors tárhely, friss vásárlás, 2év garanciával!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3081
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3042, 94% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S23+ 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest