Hirdetés
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Itt a Microsoft szörnyprocesszora, ami 132 maggal tarolhatja le a felhőt
- Az Inteltől – nem csak az Intelnek
- Alice Recoque-kal mutatná meg Európa hogyan kell szuperszámítógépet építeni
- Pokolian jól elrejtette egyik leghasznosabb hardverét az Intel
Új hozzászólás Aktív témák
-
djculture
félisten
válasz
katt777
üzenetére
Semmiféle nem odavaló dolog nincs de éppenséggel én szeretem ha épp átkódolok egy videót meg mellette ki vagy becsomagolok és 15 megával töltök le akkor még nem kell egy másik gépet előhurcolnom hogy tudjak egy filmet nézni közbe. Ezt egy sima hdd azzal jutalmazza hogy a csomagolásra kiir 12-48 órákat a töltés felére csökken, a kódolás sebessége is ingadozik a full hdd video meg meg meg röccen. Ezerszer kiprobáltam ezt már olyan gépeken is amiben fullos 200ezres i7 proci volt. hdd magába nem bír sok adatfolyamot lekezelni, prioritása szerint eleve belassítja őket pedig a több hardver röhögve kiköhögné. Próbálj ki egy p4-be berakni egy raid0-t vagy ssd-t olyan mintha nem is egy nyavaja p4 előtt ülnél , már azoknál is a hdd volt a fék.
Új hozzászólás Aktív témák
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3495, 100% Akkumulátor
- iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3457, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest