Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
cozmo
őstag
válasz
djculture
üzenetére
Hogy érted, hogy horror tempó? Mennyi lenne az elvárható?
Ez volt az egyetlen elérhető komolyabb (3év) garanciával rendelkező notebook hdd amikor vettem.
Nézegetem a windows hiba naplókat, de semmi nyoma hogy miért fagyott a gépem kétszer is.
Kénytelen vagyok arra gondolni, hogy az ominózus toshiba hdd a ludas, vagy az alábbiak.
Csak figyelmeztetés kategóriában találtam az ellenőrzés időpontjában releváns bejegyzést:
"Kötet árnyékmásolata szolgáltatás - figyelmeztetés: A rendszer megtagadta a Kötet árnyékmásolata szolgáltatástól a hozzáférést a(z) \\?\Volume{1391bd7f-2d9a-11e2-ae6c-806e6f6e6963}\ kötet gyökeréhez. Ha a rendszergazdáknak nincs hozzáférésük a kötetek gyökeréhez, az számos váratlan hibát okozhat, és akadályozza a Kötet árnyékmásolata szolgáltatás helyes működését. Ellenőrizze a kötet biztonsági beállításait, majd próbálkozzon újra a művelettel."
Új hozzászólás Aktív témák
- Fitbit Versa 4 okos óra
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3519
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook 8570P - i5-3340M I 8GB I 500GB HDD I DisplayPort I 15,6" HD I Garancia!
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó szerverek!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest