Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen házat vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gaming notebook topik
- Itt a Microsoft szörnyprocesszora, ami 132 maggal tarolhatja le a felhőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
mr_ricsi
veterán
válasz
Bengio
üzenetére
"Van egy 2 éves WD20EARS vinyóm..."
A HDD-t vidd át egy másik gépbe, ami garantáltan jól működik, nincs túlhajtva, valamint jó minőségű és viszonylag új a tápegysége.
Itt kíséreld meg az adatok mentését. (Illetve nézd meg azt, hogy továbbra is kattog-e)
Amíg az adataid nincsenek biztonságban, addig semmiféle varázsló csodaprogit ne engedj a közelébe!
(Már a HDD regenerátort is nagyon nagy hiba volt elindítani. Előbb az adataiddal kellett volna foglalkozni.) -
GrandeP
addikt
válasz
Bengio
üzenetére
Huzza vissza dolgozni....
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Amugy a kattanas a veget jelenti jah (biztos h hallod?), ellenben ha csak ennyi a szektor hiba, raadasul az is gyenge, nem biztos h a winyoval van a baj, en a helyedben atraknam masik gepbe is ... leeht h csak az alaplapi sata vezerlö döglödik, asusnal nem ritka..
Illetve ha szoftveresen akarsz vele szorakozni, akkor en egy hdat-ot is rakuldenek.. HDD regeneratort en annyira nem favorizaltam soha sem, sztem csak parasztvakitas, elfeledteti a smart-al a hibat, de nem probalja meg javitani...
-
djculture
félisten
válasz
Bengio
üzenetére
Sajnos semmi megnyugtatót nem tudok mondani. Nem oldja meg mert ha a wd ears széria egy hulladék sajnos. Nem az elektronikával van baj hanem a mechanikával. Én ezért nem is szeretem amúgy az ekkora vinyókat, ez a történet bármelyikkel előfordulhat.
Mivel a folymatos méretnövelés az adatsűrűséget növel,i ugyanakkor a költségcsökkentés miatt a mechanika és a hordozó anyagminősége szintjén alig változott valami.
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- World of Tanks - MMO
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- iPhone topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Revolut
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 17 Air 256,Új, Bontatlan,36 hónap garanciával
- Eladó Xiaomi Redmi A5 3/64GB / 12 hónap jótállással!
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
- Bomba ár! HP Elitebook 8560P - i5-2GEN I 8GB I 500GB I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)