Hirdetés
- ASUS ROG Ally
- Az Intel korábbi vezére szerint a kvantumforradalom gyorsan elsöpri a GPU-kat
- Milyen videókártyát?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Akciókamerák
- Milyen monitort vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- TCL LCD és LED TV-k
- Tervezzen neked chipet a Samsung!
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Core2duo6600
veterán
válasz
dragonfx
üzenetére
Ha a szabványtól többet vesz fel, akkor az már eleve hibás, talán egy ampermérővel meg lehetne állapítani,ha extrem sokat vesz fel.
(#19371) gameresboy
Ha a hard disk nem hibás, akkor jó megoldást választottál, így kell a win el particiókat létrehozni, törölni stb...(#19376) Zenador
Én is jártam már, így pont ahogy mondod.
Az ok ra azóta sem sikerült rájönnöm, több gép esetében és több hdd vel is előfordult.
Annyit tudtam csinálni, hogy egy progival, írástesztet csináltam rajta, vagyis minden bitjén pl 0 ra tette, és mehetett az install.
Erre lehet több progit is használni, de akár a gyári tesztprogi is megteszi.Én nem hinném, hogy az említett progik kavartak be, mert én nem használtam ezeket és mégis megjártam.
A megoldás, lemented róla a cuccokat.
Majd ha akarsz közben gépezni, akkor egy usb rack segítségével win alól, vagy cd ről bootolva, csinálsz egy írás tesztet, olyat ami minden bitjét 0 ra, vagy 1 re teszi.Én így tettem, és a hdd ék azóta is müködnek ahci módban.
De hogy mi miatt volt ez, azt azóta sem tudom.
Az acronis partition director képes erre asszem, de más progi is, de nekem ez volt kéznél, sőt ha Pro változat van, akkor a hdd sentinelell is lehet ilyet csinálni, asszem.(#19377) Creep
Az egy elég régi lap, biztosan korrekten kezeli a 320as hdd ét ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ASUS ROG Ally
- Redmi Note 15 4G? Van képünk hozzá!
- Éjszakai műszak
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Mobil flották
- Az Intel korábbi vezére szerint a kvantumforradalom gyorsan elsöpri a GPU-kat
- Milyen videókártyát?
- Xbox Series X|S
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- ÚJ! BONTATLAN Crucial MX500 2.5 SSD 1TB,ÚJ! Gigabyte SSD 1TB
- Kingston NV1 2TB
- ÚJ! BONTATLAN! ADATA SE 760 512GB ULTRA FAST USB-c,ÚJ! Verbatim VX500SSD 480GBusbcÚJADATA SD700512GB
- 1TB-os Western Digital 3,5-es HDD-k (állapot infók és árak a leírásban)
- ÚJ! BONTATLAN! WD Western Digital My Passport Külső 1TB HDD
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3536,100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD ASUS ROG STRIX RTX 3070Ti 8GB Zalman Z1 PLUS 750W
- iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3957, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi