- "3D-s" hővezető csövekkel jön a Cooler Master legfrissebb CPU-hűtője
- Olcsóbb fajtájúnak ígérkező Team Group SSD a PCI Express 5.0-s halmazban
- Több memóriát kapott az RTX PRO 5000 új kiadása
- Obsbot blog: 4K-s produkciós kamera professzionális babérokra törőknek
- Felszállni készülő drón? Nem, nyitott In Win "ház"!
- Hisense LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Autós kamerák
- "3D-s" hővezető csövekkel jön a Cooler Master legfrissebb CPU-hűtője
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fujifilm X
- Bluetooth hangszórók
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- Házimozi haladó szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ren Hoek
veterán
válasz
liksoft #14742 üzenetére
Kösz, értem... de jelen pillanatban sajnos nincs pénzem mégegy vinyóra.. és nagy hd fájlokkal kell dolgozzak, DVD már szóba se jöhet. (meg annak is 5-15 év az élettartama) Kellene mégegy hdd...ez tény. szóval jelenleg csóringerként megérdemlem hogy elvesszenek a felvételeim... A legfontosabb adatok úgyis szerveren vannak tárolva, csak a sok nyersanyagot sajnálnám.
Bíztam benne kicsit, hogy ez a Samu F3 1 TB-os vinyó jólesz egy darabig... és nem produkálja az F2-esek gyenge kivitelét.
Tápot persze megértem, egy enermax is befoshat. Csak azt nem fogom fel, hogy 2010-ben miért nem tud szólni egy HDD ha nem elék neki a kakaó? Teli van mindenféle szenzorral...egyszerűen nemértem hogy miért van ekkora igénytelenség áramellátás témában, mikor általános probléma a gyenge táp.(szerintem a legtöbb esetben jelentkező) Képesek beleépíteni egy gyorsulási szenzort (aminek részemről semmi haszna egy asztali HDD-ben), de azt nem képes kiírni ha ingadozik az áram, vagy nincs elég. Na mindegy, csak ilyen dolgokon fel tudom magam húzni.
Amúgy állítom régen nem volt ekkora szívás a konfigokkal, legalábbis nekem... Jó tudom nagyobb adatsűrűség meg stb... de szinte mintha arra mennének a gyártók, hogy cseréld le, kukázd minél előbb (és nem az igényességre)
Kösz az infókat! Biztosan elintézem a backupot, mert én szervízre nem bízok többet adatokat... Egy boltban egyszer leformatálták életem összes adatát egy mobil rack szerelésnél. No komment.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung 860 Evo 250GB 2,5" SATA SSD
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- SAMSUNG 4TB 990 EVO PLUS M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/ 5.0 X2 - Új - 7250-6300 MBs - Eladó!
- 2tb nvme PCIe 4.0 ssd-k bontatlanul, Wd SN5000,
- Seagate Barracuda 1TB 3,5" HDD-k (ár és állapot infók a leírásban)
- AMD AM5 Setup! Akár kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- GeForce RTX 2060 (OEM HP) Garanciával
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest