Hirdetés
- Majdnem száz játékhoz engedélyezi az FSR 4-et az új AMD Software
- Több új játék támogatásával bővült az Intel APO
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- A Cougar félkörpanorámás mikrotornya fogadja a csatlakozóikat rejtő deszkákat is
- Négyeszközös HDD-ház érkezett a SilverStone műhelyéből
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Mini-ITX
- Hobby elektronika
- Szemez az Intel gyártósoraival a Qualcomm
- Majdnem száz játékhoz engedélyezi az FSR 4-et az új AMD Software
- Bluetooth hangsugárzók: különlegesebb darabok
Új hozzászólás Aktív témák
-
134
csendes tag
Szia!
Köszi a választ!
ASUS A7V8X. Opcionális a SATA ezen az alaplapon, de ezen nincs. Ezért kellett külön venni bele. (Tudom, hogy ez így furcsán hangzik, de mentségemre legyen mondva, hogy "örököltem" a cuccost, nem én vettem). A MAXTOR 4D060H3 típusú.
Nem tudom, hogy a SATA hibázik-e. Azt tudom, hogy ha perl-el csinálok egy 16 GB-os file-t és a két HDD között mozgatom, akkor nem lesz rajta hiba.
Tegnap éjjel csináltam pár tesztet. Az átvitelt letettetem PIO-ba. 1,5 GB-os file-okat töltöttem le T*ntről (azért jó, mert jól lehet statisztikát csinálni az elrontott csomagokból). PIO4, és PIO3-nál 1 hiba volt benne. PIO2-nél egy 4,47 GB-os file-t töltöttem le és nem volt benne hiba. PIO1-nél (1,37 GB-os file) sem volt hiba. Most megy az MDMA2-teszt 4,5 GB-os file-lal.
Ha jól emlékszem jumper nincs rajt. De ez az estool egész jó ki dos-os cucc.
Megnézem a silcfg-t. Erről még nem hallottam.
Kábelek a kártyához voltak. Én bontottam fel a csomagot. Y tászelosztó nincs. A tápról nem tudok, de gondolom rendben van, mert ha lassú az adatfolyam, akkor hibátlan.
Sajnos SIlicon Image contact-ot nem találtam a honlapjukon. Keresgélek még. Hátha hajlandók az ICE27C010-re is megírni a bios upgrae-elő progijukat. Ha már olyan sok mást tud. Azon is gondolkodtam, hogy felelevenítem régi dos-os ismereteimet és debug-gal nekilátok megnézni, hogy mit csinálnak és belehekkelem ezt a flash-t. De ehhez nagyon el kell keserednem. :-)
Kösz!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Windows 11
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Synology NAS
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- YouTube
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Windows Insider Program
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LEGJOBB KIJELZŐS! 400NIT ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 256GB FHD 1 év garancia
- Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló + 240W DC
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest