Aktív témák
-
-
V911
tag
Engem az érdekelne, hogy egy frissen feltelepített win8-at úgy klónozok egy 32 gigás sd kártyára, hogy utána a rendszer nélküli gépre visszaklónozhassam?
Tehát egy BOT USB pendrájvot kellene csinálnom amin induláskor választási lehetőség van. Vagy a win8 indul el, vagy az a rendszer aminek annyi az össz feladata, hogy az SD kártyáról az HDD-re vagy SSD-re klónozza saját magát. Elegánsabb persze ha felismeri hogy ő ép pendrájvon fut s ilyenkor automatikusan klónoz, ha pedig SSD-n vagy HDD-n fut akkor normál rendszerindítást végez, de ha ez túl macerás akkor kiegyezek azzal is, ha csak simán választani lehet hogy ezúttal a klónozás induljon el s klónozza saját magát a cHDD vagy SSD)-re. Ha pedig ár HDD-n van akkor egyszerűen sohase választom ezt hanem hagyom, hogy elinduljon a rendszer.
-
makrodom
csendes tag
Sziasztok!
Érdekelne, hogy kinek milyen módszere van, mit ajánl egy HDD klónozásához? Teljes HDD-t szeretnék klónozni, hogyha a meglévő HDD tönkre megy akkor csak berakom az újat a helyére és megy a rendszer, mintha mi sem történt volna...
Még nem foglalkoztam a témával ezért kérnélek benneteket, hogy az alapoktól kezdjétek (mármint a klónozás alapjaitól, a számítógép alapokkal azért tisztába vagyok)Köszönöm!
Üdv!
Aktív témák
- Linux Mint
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Ukrajnai háború
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mobil flotta- ajánló keresés belépéshez
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad T480S üzleti i5-8350u 8th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD, több db, gar.
- TAVASZI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest