Új hozzászólás Aktív témák
-
-
ugri21
tag
Köszi szépen a válaszokat
Megpróbálom a középső megoldást de eddig próbáltam úgy, hogy fújja az alját és a tetejét és ugyanannyi volt. Ha dolgozik a vinyó akkor felmegy kb 46-47fokra.
Kell szerintetek rá egy vinyóhűtő? Van olyan vinyóhűtő ami nem passzív de mégis nagyon halk (kis fordulatszámos? )
THX! -
ugri21
tag
A Seagate 160GB Satam most kb 42fok ha fent van mindkét oldala a háznak. Levéve kb 37-38.
Egyenlőre a házban 2db 8centis venti van. Casetek 1016os házam van. Hátha valaki így már tudja, hogy hol vannak a ventik.
Az elöl lévő 8as Aerocool Silent Killer fujja a levegőt a vincsire. A baj az, hogy a vincsi végét fujja és nem az alját vagy a tetejét. Kérdés: A vincsit tudom kb. 4 különböző helyre rakni elöl, hol tudja a legjobban hűteni a vinyót? Inkább alul legyen a vincsi vagy inkább felül? A ventit csak középre tudom szerelni. Valami ötlet?
THX!! -
ugri21
tag
Seagate 160gb Satam alapon 54fokon ment. Mivel ''kicsit'' sok volt ezért vettem a házba egy extra 8centis ''Aerocool Silent Killer'' ventit amit a ház lejére szereltem be.
Most ha le van véva a ház oldala akkor 41-42 fokon megy ha pedig fent van akkor 46-47. Maradhat így??
Esetleg még egy vincsi hűtőt rakjak rá? javaslatok? Van valami nagyon halk vincsi hűtő?
THX!! -
ugri21
tag
Nekem 160Gb Seagate SATA alapban 53-55fok volt.
Most tettem elé egy 8 centis Aerocool Silent Killert. Így 42-43 for körül mozog.
A házban hátul van még egy Aerocool sima 8as venti ami 2800rpmen pörög.
Lehet valahogy csökkenteni a fordulatszámokat mert így most elég hangos
Lap 1 ASUS P4c800 deluxe, Proci 3.0GHZ Northwood. Ezt mind egy Zalman hűti. Táp 1 coolink 400w (12centis venivel ami néma ugyanúgy mint a Zalman
Help please
THX!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- RAM topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Androidos tablet topic
- OLED monitor topic
- Futás, futópályák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- iPhone topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkCentre M920q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-H GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3299,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest