- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Merevlemezek megbízhatósága, élettartama
- Melyik tápegységet vegyem?
- Androidos fejegységek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Trak
addikt
válasz
zsolt501 #300 üzenetére
A melegedéssel nincs is gond. Csak azoktól a hsz.-ektől akarom megkímélni a topikodat, amikben a Maxtor indok nélküli fikázása megy.
De ha akarod
Szerintem jó a MaxtorHa nincs ilyen meleg, akkor elmegy hűtő nélkül is, ilyen melegben persze már kell rá hűtő, de ilyenkor a többire is rak már a legtöbb ember. Nálam 2 Maxtor is van most, utóbbi fél évben volt még 2, bátyámnál is van 2, és egyikkel sincs gondom. Kicsit gyorsabbak, mint a Seagate, de kicsit jobban is melegszenek, ezt aláírom.
-
Trak
addikt
Istenem segíts meg.... ennyire nem kell félteni szegény jószágokat!
Írják itt egyesek, hogy úristen 42 fokos! Meg 50 fok és lekapcsolta.
48-50 fokig semmi gond sincsen, hogyha azt terhelve érte el (értsd: erős használat mellett). 50 foknál kell figyelni, hogy emelkedik-e tovább. Ha még innen is feljebbmegy 1-2 fokot, akkor érdemes venni rá egy hűtőt, vagy vlahogy megoldani a hűtését.
TeeJay: az lehet, hogy anyukádéknál napi 8 órában mennek a winyók, rosszabb szellőzésű házban, de nem mindegy, hogy milyen winyóról van szó.
Gondolom irodai használat. Akkor vlami kissebb példányok (10-20-30-40GB) lehetnek, amik alapból is kevésbé melegszenek. Talán még csak nem is 7200 esek, amik meg aztán végképp hűvösek tudnak lenni egy 7200 eshez képest -
Trak
addikt
válasz
Ricsipower33 #193 üzenetére
Szedd le az előző linkelésemről a programot, és nézd meg azzal is.
Az általában eléggé biztosan mér. -
Trak
addikt
-
Trak
addikt
LOL
Mint moonman is írta, eléggé normálisan szóltam, és smiley is volt benne.
Kb 10-15 percet kell szakítanod a drága idődből arra, hogy végigolvass 130 hozzászólást.
Nem töltöm a fél életemet a gép elött, de általában végigolvasom a topicot mielött írok bele. Veszem ezt a fáradtságot, ha már az elöttem válaszolók is megtették ezt. Mégha egy több száz hsz.-es topicról is van szó, mert legalább nem csak arról fog szólni a topic nagy része, hogy az emberek ugyanazt ismételgetik.
Ezt most ne vedd magadra, mert nem rád értettem, nem tettél semmit amivel ezt kiérdemelted volna, csak jóélesik kiírni -
Trak
addikt
Nem, szerintem annyira 23 at akarsz látni, hogy az agyat azt is látja
Amit belinkeltél kép, azon meg retusáltad gyorsan, de az agyad kitörölte, nem is tudsz róla, hogy hozzányúltál volna
Vagy menjek inkább aludni, mielött elkezdek összesküvés elméleteket gyártani?
[Szerkesztve] -
Trak
addikt
Nem hiszem, hogy az a jó gép amihez szobaventi kell
Alu rack már jelent pár minusz fokot, alu rack 2 ventivel pedig elég is lehet -
Trak
addikt
55 ig nincs gond. Afölött érdemes már sűrűn nézegetni, és ha tovább melegszik akkor elgondolkodni a dolgon
Hűtési kérdésekben szerintem ne itt kérdezz, van rá sok topic.
Nekem mint ahogy a 84-es hozzászólásban írtam is, 63 volt a legtöbb amit egy Maxtoromon mértem. Persze rohadt melegben, hűtés nélkül, elég nagy másolgatás közben. Amint befejezte, kapcsoltam is le. -
Trak
addikt
Szerintem vlamit félreolvastál, az enyémből nem jöhetett le az, hogy nem mindennapi a DC, mert pont azt írtam, hogy nekem ha mást nem is csinál a winyó, akkor DC ről fel-, vagy letöltést-t igen.
A szövegemből amiben azt írtam, hogy nem hiszem el a rack es winyókat ilyen alacsony hőmérsékleten, kihagytam, hogy venti nélkül, mert feljebb vlaki azt írta, hogy neki anélkül hideg.
Ventivel elhiszem. -
Trak
addikt
Kössz a megsúgott infót
Ez a DC beírás most kb úgy hangzott mintha bármely része is kuriózum lenne
Na mind1.
Rack hűtve van? 1 venti sincs benne? Hányas winyó volt az?
Nálam 4 venti van (elöl 2, hátul 2), de a gép standard magassága miatt a rack felül, elöl van, a ventik pedig alul keringetik a levegőt. A rackhez is jut persze vlamennyi, de nem sok.
Ajánlom a nagybetük használatát
[Szerkesztve] -
Trak
addikt
Már írtam egyszer. Nekem 29 volt akkor a 120 as maxtor, most 31. Közvetlenül elötte van egy 8cm es Glacialtech Silent Blade. Alatta is van egy házventi, az is éri. Viszont amit írtam előrébb Maxtor winyó az akkor 58 volt, annak a legtöbbje 63 volt azóta
Rack ben, hűtés nélkül. Semmi baja, azóta mondjuk elcseréltem nagyobbra.
Azt viszont nem hiszem el, hogy vlakinek rackben egy 80 asnál nagyobb Maxtor, vagy Seagate ilyen melegben kevesebb mint 50 fokos...
(Samsungról nincs tapasztalatom, az lehet) -
Trak
addikt
válasz
duracell89 #13 üzenetére
Silent Blade nem sokat ér?
Nekem 2 winyót fúj, és mindkettő legalább 10 fokkal hidegebb azóta.
Amúgy: Maxtor 120GB/2mb DiamondMax plus9 - 29 fok
Seagate Barracuda V - 120/2 35 fok
Mostani adatok.
Legkevesebb ami volt: Maxtor : 25 fok. Seagate 30 fok
Van még egy 60 -as Maxtor rack ben, hűtés nélkül. Most épp 50 fokos.
Múltkor másolgatás közben 58 fokos lett, elkezdtem fújni tűdőből, mert féltem, hogy elfüstölTúlélte
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest