- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Egér probléma
- Projektor topic
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Monitor hiba topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolt501
nagyúr
Én sem akarom fikázni a maxtort de csinálhatnának valamit a HDD vel mivel a saját ismeretségi körömben illetve már nállam is vágta hanyatt magát nállam 1db 30Gb-os az asszonynál meg 1db 60gb-os mind kettő 7200 as és hűtve is volt annak ellenére mégis elég forró volt lehet hogy széria hiba volt de 10 év alatt 2db és még nem is ugyanolyan méret nos elég elszomorító volt.
Node fére a saját sanyarú tapasztalataimat kíváncsian várom mások tapasztalatait továbbra is bármien tipus esetén. -
Kérdező2
csendes tag
nah jó, én végül is azt akartam tudni, hogy mikor felment olan 52 re a 120 as winyóm a rackben az normális e, illetve, hogy menyi a max, amivel még érdemes működtetni, és mennyinél érdemes pihentetni...én ezt szeretném tudni
mellesleg , most azért a levegő is lehűlt jóval, az ablak meg nyitva, szal azért mehet most 44 -27 fokon a 2 -
Kérdező2
csendes tag
Nem, csak a te hozzászólásod tűnt úgy, mintha a dczés, olyan nem mindennapi dolog lenne
1 venti van a rackben, már féltem is, hogy nemmegy szal beledugtam (leszedtem a ház oldalát), egy kis papírt, és hallottam, hogy ''pödri'', szal működik
most pl 45 fokon megy a 120 as a rackben, 27 fokon + a 160 as -
Kérdező2
csendes tag
megsúgom, hogy nálam is megy a DC. 2 külföldi hubról szedek most olyan 48 kbyte/seccel, töltenek is fel tőlem, de azt trükkösen lassíttom...
3 napig ment folyaatosan a gép...szedett le vagy 7 gigát, és olyan 50 re ment fel a hőfok a rackben...a másik meg olyan 30
de vimizsont a gépházamban alapból van 3 venti....egy hátul, kettő oldalt alul ami sztem elég sokat rátesz, hogy bent friss levegő legyen
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MacBook Pro 16 2021 M1 Max 32GB 512GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3232
- HP 15S FHD LED Matt i5-1135G7 4.2Ghz 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest