Hirdetés
- Monitorok tucatjait hitelesíti az új GeForce driver
- AI-ra hangolta legújabb NUC mini PC-jét az ASUS
- Befutott a régóta várt, sok P-maggal kitömött, LGA1700-as Core sorozat
- Azt hittük, a GeForce RTX 3060 már leköszönt, de úgy látszik, hogy mégsem!
- Porvihar, zuhogó eső és hó, de az Akasa passzív háza kitart
Aktív témák
-
zoli58
tag
Az eddigiek nem a DMA-ról szóltak, itt az ideje, hogy ez a kérdés is felkerüljön.
Lehet, hogy hülyeséget kérdezek:
amikor megnézem a DMA foglaltságot a gépen, nem látom,hogy a vinyó is használna DMA-t.
Nem is kellene?
Vagy ha igen, hogy kell beállítani?
Aztán az írás sebességével nem vagyok megelégedve: a Sandra kiírja, hogy nézzem meg, hogy az írásellenőrzés ki van-e kapcsolva. Ezt hogyan kell? -
Gergo_13
csendes tag
Kösz mindenkinek, de rájöttem.
A kábel hibája. At egyik tud 133-at, a másik meg csak 33-at. Kicseréltem őket, így most a jelentéktelenebb vinyó van a 33-asra kötve. Előbb is rájöhettem volna. Azért kösz. -
Gergo_13
csendes tag
Biztos, hogy nem csak ennyit bír az alaplapom.
Beraktam a gépembe egyik haverom vinyóját és azt felismerte 133-asnak.
Az övé és az enyém is maxxtor. Oprendszerem angol xp.
Az alaplap Soltek, a típusát nem tudom, de a fenti példa is mutatja, hogy tud 133-at. -
Gergo_13
csendes tag
Hali!
Remélem tudtok nekem segíteni.
Az a gondom, hogy vettem egy 133-as winchestert és mikor indítom a gépet és kiírja, hogy mi van masteron és slave-n, akkor a vinyót csak 33-asnak látja. Ez miért lehet.
Köszi!
u.i.: a többit is lassabbnak látja, mint amilyenek.
Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Yellow -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4472
- A Legújabb! Dobozos Új DELL XPS 13 9340/ULTRA 7-155H/32 GB Ram/1TB SSD/AI BOOST+INTEL ARC
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Hp Zbook 15 G5 15,6" FHD/ i7-8850H, 32GB, 512GB SSD, Quadro P2000- HUN / számla-garancia
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v5, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest