Hirdetés
- 4K-s okosmonitor huppant le az MSI tervezőasztaláról
- Almás felhangokat pendít meg a Cougar legújabb, E-ATX-es háza
- A kelleténél jobban lebutítja egyes GeForce RTX 5090-es VGA-it a Zotac
- Komoly technikai frissítést kap a Grand Theft Auto V
- És akkor bevillant a nagy ötlet: miért ne lehetne hűteni egy tápcsatlakozót?
- Napok óta legyőzhetetlen a 32 GB-os új Radeon pletykája
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED TV topic
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Autóhifi
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED monitor topic
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
cousin333 #334 üzenetére
cousin333, ki kell ábrándítsalak, annyira sajnos nem erős a procid. Olyat meg főleg ne írj, hogy félgőzzel vinné az amd az 1080p-t, mert nem igaz. Az igazság az, h még teljes gőzzel sem, sajna.
Én már kijelenthetem azt, hogy folyamatos bármelyik HD (tömöritetlen VC-1 is), de nekem egy erős core2-m van, és sajnos kell is alá.A HD filmek (és lejátszók) másik nagy rákfenéja a seekelés, azaz amikor "beletekersz" a filmbe. Ilyenkor előszeretetettel merevednek le hosszú másodpercekre, és általában szépen kiesnek a kép-hang szinkronból is.
Én ilyennel még nem találkoztam. Igaz, nekem raid-tömbön vannak a hd-k. Ahogy eddig kitapasztaltam, minimum 3gigaherces órajel kellett egy core2-nek, hogy teljesen vajsimán menjen a Planet Earth 1080p. Az alatt, amikor mozog a kamera, szaggatni fog.
[ Szerkesztve ]
-
PuMbA
titán
válasz
cousin333 #334 üzenetére
MPC-HC szerintem minden jól visz.Nekem is volt olyan,hogy egy film 25fps-es volt és csak 15fps-sel volt hajlandó lejátszani,de ez a gond megoldódott mikor letöltöttem a .NET Framework 3.5-öt amiben benne van a Vista Video Renderer-e (EVR). Régebben nekem is volt gond KMPlayerrel meg VLC-vel,de MPC-HC + EVR Renderer nekem eddig mindennel megbírkózott : Planet Earth 1080p VC-1 .m2ts file Blu-Rayről (ezt még KMPlayer is viszi) , apple h264 filmek és sorenson videók (SVQ3) .mov vagy .mkv , x264 filmek , wmv hd-k.
Többmagos támogatás pedig a legjobb a többi lejátszóhoz képest,ugyanolyan mértékben használja ki mindkét magot nem úgy mint a KMPlayer ami csak héba-hóba a másodikat.
6 szálon tudja nyomatni a videót,tehát elvileg 6 magos procit is támogat (bár erre nemhiszem ,hogy sok szükség van ,egy 4 magos proci akármilyen hd filmet elvisz). -
Tomekk.
aktív tag
-
válasz
cousin333 #270 üzenetére
Hátha segít... (Bár lehet már nézted...)
Analógba nem igazán lehet lekeverni, de S/PDIF-re ki lehet küldeni átkódolás nélkül. Én nem tudom kipróbálni, mert nincs digitális bemenetű erősítöm.
Ez volt a próba forrásom: http://samples.mplayerhq.hu/evob/MAININTRO.EVO
De semmivel nem tudtam hangot kicsikarni belőle...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Politika
- Linux kezdőknek
- Filmvilág
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Napok óta legyőzhetetlen a 32 GB-os új Radeon pletykája
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...