Hirdetés
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen asztali médialejátszót?
- Fujifilm X
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED monitor topic
- SONY LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
PuMbA
titán
válasz
tissotto #23649 üzenetére
Nekem is 200k-s sztereó rendszerem van, de semmi bajom a Dolby Digitallal
A legfontosabb szerintem a felvétel minősége, a mixelés és masterelés módja. A formátum harmadlagos dolog abban, hogy mi hogy szól. Ezért nincsenek 24 bites csoda felvételeim... egy se.
[ Szerkesztve ]
-
huskydog17
addikt
válasz
tissotto #22966 üzenetére
Mindkettőben UVD 3 motor van, szóval bőven elegendő a FullHD-hez, sőt az UVD3 motor FullHD alatt a 60 FPS tempót is bírja. A hang problémához: próbáltad a MPCHC-ben a normalizálást és a hangerő visszanyerést funkciót? Ezt a kettő aktiváld, elvileg ez segít. Ez a funkció például a PotPlayer-ben alapból aktív.
#22970: A szaggatást szerintem csak interpolációval tudod eltüntetni.
-
WonderCSabo
félisten
válasz
tissotto #13438 üzenetére
Igy valami nem stimmel, mindenhova beirtam 1920*1080-at es amit jobb oldalt javasol frekik, ezekszerint nem igy kell?
De igen, jól csináltad. Amíg filmet nézel, addig szar lesz az egér mozgása, de kit érdekel? Full képernyős film alatt úgyse a kurzort nézet, mert el is rejtődök. Aztán full képernyőből kilépés után visszaáll a normál frekire.
Fontos megjegyzés: a frekvencia váltás csak akkor megy, ha duplakattal váltasz full képernyőre...
Bocsi a full retardert es koszi az eddigi valaszokat is
[ Szerkesztve ]
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
tissotto #10418 üzenetére
Az furcsa, hogy akad, szerintem is elég hozzá a gép, akkor is, ha csak a proci számol.
Milyen lejátszást használsz hozzá? DXVA mellett akad? A 40 gigás cuccok mkv fájlok, vagy komplett BD lemezstruktúra? Mert utóbbi megnézéséhez inkább a Total Media Theatre3 progit javasoljuk, az meg viszont másra nem igazán használható...
MpcHC-ből próbáltad az aktuális svn buildot? [link] Mert ami letölthető a hivatalos oldalról, az már elég régi, azóta nagyon sok mindent fejlesztettek.
Végül is milyen oprendszer, és milyen beállítások mellett megy a film? Mert az 5670-ednek mindenféle HD filmmel meg kell birkóznia egymagában, proci használat nélkül is.
DirectX, driverek frissek?[ Szerkesztve ]
-
-
WonderCSabo
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Steam Deck 256gb + Grip
- Hatalmas csomag vicc áron ,minden új!!!!!!!! Továbbértékesítésre is!+néhány ajándék CSERE IS!
- Ryzen 7 5800X / RTX 4060 / B450M / 16GB vagy 32GB RAM / 256GB + 1TB M.2 SSD / 700W
- Acer játékra is,17,3"FullHD,core i5,Nvidia 2/4GB VGA,8-16GB RAM,SSD,Szép állapot
- Ps5 Slim lemezes 1TB/2TB extrákkal