-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BBéci
legenda
Első ránézésre nem vettem észre, hogy a válaszod második fele is nekem szól.
Eddig, a BS-sel magyar felirattal ment a film, ebből következik, hogy a neve stimmel. Az MPC-HC viszont az angolt jeleníti meg, aminek a létezéséről korábban nem is tudtam.
Az auto betöltés ki van pipálva.
Hol kell a jobb gombbal kattintani?
Ja, a laptopon most egyáltalán nincs hangja az MPC-HC-val, BS-sel hang és magyar felirat is van.
Nem csak a GI. Joe műveli ezt, hanem egy csomó más film is.A TMT-vel biztosan menni fog, de még nem szereztem be. Ha jól tudom, fizetős program, ügyeskedni kell.
-
WonderCSabo
félisten
válasz
Core2duo6600 #6695 üzenetére
WMP12 - kép van, hang nincs.
MPC-HC 1529 build - se kép se hang...
BBéci: Stomp koncert is Blu-Rayben van? ArcSoft TotalMedia Theatre-el se jó? Ha nem Blu-Ray, akkor a hangsáv milyen?
-
band1103
őstag
válasz
Core2duo6600 #6695 üzenetére
-
Core2duo6600
veterán
válasz
WonderCSabo #6674 üzenetére
-
FF23
senior tag
Nyisd meg MPC-HC-val a STREAM mappában a legnagyobb .m2ts-t. HD hangod nem lesz,, legfeljebb 1,5Mbps DTS, 640kbps DD....nem tudom mi van benne.
#6690:
-beállítások-lejátszás-feliratok auto betöltése
-jobb klikk-feliratok-engedélyezés, kiválasztani.
Ha DVD..stb. akkor jobb klikk-navigálás-> feliratokKülső feliratnál egyeznie kell a film nevével pl.:
dzsi áj dzsó az nagyon jó.mkv
dzsi áj dzsó az nagyon jó.srt vagy
dzsi áj dzsó az nagyon jó.magyar.srt -
BBéci
legenda
válasz
WonderCSabo #6689 üzenetére
Igen, azt javasolták az LCD tévés topikban is, köszi mindkettőtöknek!
Újabb, probléma adódott.
A már sokat emlegetett GI. Joe c. filmet kezdtem el nézni. Eddig magyar felirat jelent meg most angol és sehol nem tudom átváltani.
Erre mondjatok valamit!
Az srt fájl a helyén van, a többi filmem felirata rendben fut. -
BBéci
legenda
válasz
WonderCSabo #6685 üzenetére
Megfogadtam a tanácsodat és az MPC HC lejátszóval.
Ám még nincs vége a szenvedésnek, a Stomp BD ripet nem tudja az sem lejátszani. Olyan ripről van szó, amiből egyből Blu-ray lemezt lehetne írni. Számtalan m2ts fájlból áll és el sem indul. -
BBéci
legenda
A Dolby Digital és a dts már kimegy HDMI-n, George Michael koncert, CSI Miami remekül szól 5.1-ben, a BD ripet mindjárt kipróbálom.
-
wierra
senior tag
válasz
WonderCSabo #6680 üzenetére
Vannak olyan emberek, akiken nem lehet segíteni.
-
BBéci
legenda
válasz
WonderCSabo #6680 üzenetére
Igazad van, de most nem akartam töltögetni, installálni, már egy órával ezelőtt el kellett volna mennem itthonról.
Most tiplizek, este folytatom.
Köszönök mindent! -
nem mai, de szemléletes és Win7 alatt is hasonlóan megy: LINK
Nem lényeges, hogy működik-e fizikailag az S/PDIF csatlakozód, ha maga a cucc még megy, mert ha minden igaz, átmegy a HDMI-re, ha nincs letiltva... remélem.
Na basszus... csak a 2.1-et néztem belőle
Akkor viszont egy kicsomagolt DD volt az, 16 biten. Az nem jó?
-
BBéci
legenda
válasz
WonderCSabo #6674 üzenetére
Hogyan tudom az outputot AC3-ra állítani?
-
kdave9
tag
A problémám a következő: egy bizonyos wmv film esetében a VLC nem játszik le hangot, csak képet, azt is hibásan. Ez a hibaüzenet fogad
A VLC nem támogatja a(z) „wmap” hang- vagy videoformátumot.
Ezzel mit lehet kezdeni? Milyen lejátszó vagy codec kell hozzá?
-
Core2duo6600
veterán
válasz
WonderCSabo #6621 üzenetére
Csak arra irányiult a dolog, hogy holnap azaz a mai napon teszem meg és a barátok köztet amúgy is felfogom venni, mert ki akarom az egyik vágó progit próbálni, hogy mennyire pontos, és az kellően rövid hozzá, éás amúgy is megnéuzem.
-
BBéci
legenda
válasz
WonderCSabo #6669 üzenetére
A VGA ki tud küldeni HD hangot, mivel már többször sikerült A driver frissítések óta nem megy még a sima Dolby Digital sem. Kivéve DVD-vel.
Most hason fekszem a szőnyegen, előttem a laptop, lusta voltam hosszabb HDMI kábelt bekötni.
Az AC3 filter azt írja
Input format: AC3 - 48000
User format: PCM16 - 0
Output format: PCM16 3/2.1 (5.1) -
WonderCSabo
félisten
Nah akkor tisztázzuk a dolgokat.
Írtad, hogy "A lényeg, hogy tömörítetlen HD hangot tudjak hallgatni!"
Akkor ezt is veszteségmentesének értetted? Se HD, se veszteségmentes nem lesz sajna, mert a VGAd nem tud TrueHD-t és DTS-MAt kiküldeni.
Ellentétben Dolby Digitalt igen, tömörítetten.
De végre próbáld már ki az MPC-HCt AC3Filterrel, ahogy a cikkben le van írva, hogy meglássuk megy-e!
-
BBéci
legenda
válasz
WonderCSabo #6667 üzenetére
Úgy látom, nem értjük egymást, ami nagy baj, mert így nem fogsz tudni segíteni nekem, perdig nagy szükségem van rá!
Most ne azzal foglalkozzunk, hogy tömörített, vagy tömörítetlen a hang, egyszerűsítsük le a kérdést. Digitális 5.1 jeleket akarok az erősítőmbe juttatniHDMI kábelen, amik a laptopon lejátszott mkv filmekhez tartoznak, de csak analóg sztereót sikerül.
DVD-ről megy. -
WonderCSabo
félisten
Szóval akkor az erősítőd dekódolja, akkor nyugodtan lehet tömörítetten is nyomatni neki. Miért kell Neked mégis a tömörítetlen? Asszed a hangkártyád majd jobban dekódolja, mint az erősítőd? Nem értem.
stevve: Jaja, nem véletlenül vannak a releasek ezekbe átkódolva. Meg ugye a helyhiány.
-
BBéci
legenda
válasz
WonderCSabo #6660 üzenetére
Az erősítő dekódolja a HD hangformátumokat, melyek lényegesen jobb minőségűek a "sima" Dolby Digitalnál és dts-nél.
-
válasz
WonderCSabo #6660 üzenetére
Egyébiránt az S/PDIF egyik legáltalánosabb felhasználása a tömörített, nem védett hangsávok átvitele -> Dolby Digital (AC-3), DTS surround.
-
BBéci
legenda
válasz
WonderCSabo #6657 üzenetére
Ez az idézett hozzászólás engem igazol.
"a tömörítetlen pcm már meghaladná a szabvány szerinti kapacitást. "
Tömörítetlen HD hang csak HDMI-n, méghozzá az 1.3-ason mehet.
A PCM is tömörítetlen, mint a Dolby TrueHD és a dts Master Audio. -
WonderCSabo
félisten
"Tudtommal, tömörítetlen digitális hangot csak HDMI-vel lehet továbbítani."
Idézek az S/PDIF topikból:
Ha az audió 5.1-es, az csak tömörített (DD vagy DTS) formátumban tud közlekedni spdif-vonalon, a tömörítetlen pcm már meghaladná a szabvány szerinti kapacitást. Ha DVD-ről származik a stream, akkor egy az egyben kikerülhet az spdif-outra, egy külső erősítő v. dekóder részére. A hangvezérlő által előállított 5.1-et pedig jelen állás szerint csak a SoundStorm tud (DD) digit kimenetre enkódolni.
Szinte biztos, hogy egy SB Live spdif-kimenete (pcm) meg tud hajtani egy digit. bemenetes erősítőt. -
nandris
aktív tag
-
BBéci
legenda
válasz
WonderCSabo #6652 üzenetére
Ez éppen lehetséges megoldás, mindenesetre letöltöm a letöltenivalót, molyolok vele egy darabig, aztán jelentkezem.
Köszi!Stevve!
Tudtommal, tömörítetlen digitális hangot csak HDMI-vel lehet továbbítani.
Számomra az legalább annyira fontos, mint a 1080p felbontás. -
nandris
aktív tag
Én se vagyok ebben egy nagy ész, de biztos, hogy más kodeket tartalmaz a dvd és az mkv ugye teljesen más, az ne tévesszen meg, hogy ugyanaz a lejátszó játsza, attól teljesen más.Alapból általában az alapértelmezett hangkártya alapértelmezett kimenetéhez van beállítva a lejátszó amit ha meg akarsz változtatni megteheted, csak nem biztos hogy pont ugyanazon a fülön tudod beállítani a dvd, és mondjuk az mkv, vagy a divx kimeneti hangját. (Lelkük van ezeknek a kis mocsok programoknak.)
-
nandris
aktív tag
válasz
WonderCSabo #6643 üzenetére
Megoldódott köszi. Nem kellett leszedni semmit, csak pipálni eggyet.
Új hozzászólás Aktív témák
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ömlenek majd az iPhone-ok az indiai futószalagokról
- PlayStation 5
- Villanyszerelés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Geforce GTX950 2GB OC
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- AKCIÓ! ASRock B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Fractal Design Nano S 600W
- iKing.Hu - Apple Macbook Pro 13 Touchbar M2 -2022 - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest