-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gorbep
senior tag
válasz
huskydog17 #22931 üzenetére
Feltettem a BlueSky-t de sajnos az NV520GT-m nem támogatott..... AMD technológiára épül...
A DmitriRendert is néztem már, de nekem nem tűnt túl komolynak, ezért fel sem telepítettem.... de a 8 $ nem tűnik túl vészesnek... bár kétlem, hogy a mozgásvektor számításban olyan túl nagyot alkottak volna az utóbbi időben.,. lehet hogy felteszem a 64 bites MPC-HC-t és az alá meg azt... de valamikor már játszottam ezzel, és valamiért leálltam vele, mert a 32 és 64 bites MPC-k a beállításokat részben keverték egymás között...
A artifact-okkal nincs bajom, az csak mozgásvektor beállítási kérdés, ha van erős vasad az FFDShow is képes csodákra... Nekem inkább az a gondom, hogy egy két nagyobb bitrátás anyagnál kifogy a szusz a Q6600 GT520 kombóból.... ezért számoltatok a CoreAVC-vel, mert az a 5% terhelés nyereség a legtöbb filmnél pont elég... Tudom elég öreg vas már, de ezen kívül semmi sem terheli ki amit használok (max 10% körüli a proci terhelésem), és egy CPU+alaplap+memória upgrade ( mondjuk egy i7 6700-ra
) pedig nagyon húzós lenne....
Új hozzászólás Aktív témák
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Premier dátumot kapott az Anno 117: Pax Romana
- Metal topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nintendo Switch 2
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad L590 laptop (15,6FHD/I5-G8/8GB/256SSD/Win11)
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6440HQ(Fizikai 4x3,5Ghz)8-16GB,Vil.bill,256-512GB SSD,Jó akku
- AKCIÓ!!!Acer V3,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz),8GBRAM,SSD
- Fujitsu 15,6"FullHD IPS,i5 8265u(8x3,9Ghz)Vil.bill,4G LTE,8-32GB RAM,nVmeSSD,
- Acer 15,6",core i3,IntelHD+GT 940MX VGA,8-16GB RAM,SSD,szép állapot,W11
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged