Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• gorbep

senior tag

válasz huskydog17 #22931 üzenetére

:R

Feltettem a BlueSky-t de sajnos az NV520GT-m nem támogatott..... AMD technológiára épül... :(

A DmitriRendert is néztem már, de nekem nem tűnt túl komolynak, ezért fel sem telepítettem.... de a 8 $ nem tűnik túl vészesnek... bár kétlem, hogy a mozgásvektor számításban olyan túl nagyot alkottak volna az utóbbi időben.,. lehet hogy felteszem a 64 bites MPC-HC-t és az alá meg azt... de valamikor már játszottam ezzel, és valamiért leálltam vele, mert a 32 és 64 bites MPC-k a beállításokat részben keverték egymás között... :Y A artifact-okkal nincs bajom, az csak mozgásvektor beállítási kérdés, ha van erős vasad az FFDShow is képes csodákra... Nekem inkább az a gondom, hogy egy két nagyobb bitrátás anyagnál kifogy a szusz a Q6600 GT520 kombóból.... ezért számoltatok a CoreAVC-vel, mert az a 5% terhelés nyereség a legtöbb filmnél pont elég... Tudom elég öreg vas már, de ezen kívül semmi sem terheli ki amit használok (max 10% körüli a proci terhelésem), és egy CPU+alaplap+memória upgrade ( mondjuk egy i7 6700-ra :B ) pedig nagyon húzós lenne....

Új hozzászólás Aktív témák