Hirdetés
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Apple asztali gépek
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
csapos2
addikt
-
törölt tag
válasz
Bandus99 #172 üzenetére
nem kanyarodtunk el
ugyanis en a tv-t, dvd-t, neha a gepes jatekokat is kivetiton illetve a hazimozi erositon keresztul hasznalom, szoval mindent amit lehet, rakotottem, sztem igy teljes...
igy ha meglesz a moziszoba, a dvd-n kivul a tv-t is azon keresztul fogom nezni, es ha esetleg beujitok egy jatekkonzolt, az is azon megy majd
igaz, akkor legalabb a masik szobaban nagyobb ter lesz a szamitogepnek, es akkor rendesen kipakolhatom a nemreg vasarolt 5.1-es rendszeremet a gep kore
sztem a moziszobaba minden beleferhet, ami multimedia, ki kell vetiteni, meg kell szolaltatni, sot, mivel ott lesz a kozpont, remelem a remek hazibulik is ott zajlanak majd -
johnjohn
addikt
válasz
Bandus99 #168 üzenetére
Az SPDIF lehet optikai is /ez a gyengébb minőség,mert a jó optikai interface drága/ és lehet coaxiális, ez rendszerint jobb, ha jó minőségű 75 ohmos coax kábelt és jó RCA dugókat használsz. Az erősítőkön rendszerint hanyagolják a jó minőségű videoátviteli kapcsolatokat,mert a DVD lejátszót mindenki Scart kábellel köti a TV-re, a projectorokon meg mostanában ott a Y U V csati. Ha pedig videót stb. kötsz még az erősítőre annak a képén nem fog látszani a gagyi digital switch.
-
johnjohn
addikt
válasz
Bandus99 #165 üzenetére
Hali!
Az SPDIF csatlakozón NEM lehet képet átküldeni, az csak audio jelet szállít.Nem lehet hogy HDMI csatlakozóval kötötte össze? A másik dolog : az általad említett Sony erősítőn én a specifikációban nem találtam RGB csatlakozást, a képjavítónak titulált eljárás pedig általában csak valami video-zajszűrő szokott lenni,nem valószínű hogy sokat javítana a képen. -
Harry Potter
csendes tag
válasz
Bandus99 #161 üzenetére
Ahogy most összekötöted az jó megoldás én is ugy használom a projektort hogy rgb megy ki a videokártyábol átalakitva és én is csak simán áthuzom a projektorhoz a képet nálam más megoldás nem jó mert a monitor nem HD-és és igy nemtudok pl clont csinálni de amugy az ati vga jól küldi a jelet szóval tökéletesenjó nemvéletlenül van a dobozárra feltüntetve a HDTV jelölés és még egy kérdés hogy mekkora felbontást engedel a tv-re mert pl ha nembirja akkor is kiküldi a jelet de az tönkreteheti a tv-t szóval ezt elötte jó lenne megtudnod a gépnek nemlehet baja semmi féle képpen amugy
[Szerkesztve] -
maflame
aktív tag
válasz
Bandus99 #134 üzenetére
Elnézést kérek! ...reggel volt nagyon, a 2. kávémat se ittam még meg és valamiért ellenállhatatlan kényszert éreztem, hogy baromságot írjak valahova!
Nem ''3,5 milla'' a rendszerem hanem ~350e és én sem szeretem a p.kukoricát.
...de azért vicces volt szerintem
[Szerkesztve] -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Indiaiak százait mentették ki a scamközpontokból
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- PlayStation 4
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- sziku69: Szólánc.
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- Mesterséges intelligencia topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- UH!! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Strapabíró Laptop 15,6" -70% i7-10610U 16/512 NVIDIA MX250 2GB FHD
- OH!! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Strapabíró Laptop 15,6" -70% i7-10610U 32/512 NVIDIA MX250 2GB FHD
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Legion Go eladó
- iPhone 12 Red 64 GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest