- Milyen egeret válasszak?
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen notebookot vegyek?
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- Videós, mozgóképes topik
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már kevés lehet!
Aktív témák
-
radi8tor
MODERÁTOR
A következő helyen tedd fel a kérdésedet:
Házimozi erősítő és minden, ami hozzá csatlakoztatható
Ezt a topicot zártam.
-
Ganz-[HUN]
addikt
Gar-ba vidd visza a tv-t ha ez se válik be, de azt gyanítom, hogy beállítások közt lehet a hiba.
-
balu1201
csendes tag
Sziasztok ! Lenne egy Panasonic TX-L42ET60E 3D SMART LED Televízió , és egy LG Electronics LH-T551TB Házimozi rendszer , a problémám az lenne hogy nem tudom összekötni a két gépet , hogy a tv hangja a házimozin szóljon ! Rca-ra összekötöttem , a házimozi ha megy a menüje , jól szól , viszont ha visszalépek a tv-re átkapcsol a tv hangjára ! Rca kimenetre is rákötöttem , piros és fehér audió kimenetekre , de semmi ! Oldalt a fejhallgató ( jack 3.5 ) kimenetre is rákötöttem egy jack -rca átalakítóval , de semmi ! A fejhallgató szól , úgyhogy a kimenet jó ! Lehet hogy ezekre az új tv-k re csak digitális házimozi köthető ? Előre is köszönöm a segítséget !
Aktív témák
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy A8 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest