- 3D nyomtatás
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen videókártyát?
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Aktív témák
-
Fernet
senior tag
Korábbi "kimegy-e a hdmi jel kikapcsolt Onkyo HT-R380 erősítőn" témához:
Tegnap próbálgattam, végül úgy állítottam be, hogy a STB és a médialejátszó is az erősítőn keresztül csatlakozik a TV-hez. Bekapcsolt erősítő mellett csak abból jön a hang, kikapcsolt állapotban (az utoljára használt HDMI jelet továbbítja olyankor) a TV hangszórójára vált.
Hátha valakit még érdekel....
-
Fernet
senior tag
válasz
#09634560 #25052 üzenetére
Már megvan, éppen ezért bosszant kicsit.
Igazából dübörög szépen ez a sub is, lehet panelba nem is kell nagyobb(?) Egyelőre elvagyok vele, csak hát vásárlás után derült ki, hogy nincs aktív subhoz kimenet és ennek nem örülök. Főleg azért vagyok mérges magamra, mert általában jól körbenézek vásárlás előtt, most "hirtelen felindulásból" vásároltam. Ez lett az eredménye...
-
Fernet
senior tag
válasz
#09634560 #25045 üzenetére
Ok, köszi.
Végülis nem rossz amit adtak hozzá, csak a későbbi fejlesztés miatt lehet ez gond...
Általában jól körbejárom a témát mielőtt veszek valamit, most nem tettem, hát itt az eredménye. (jobb lett volna egy 308-as) Ehh.. Na mindegy, örülök ennek is, csak hát bosszant kicsit a dolog...
-
Fernet
senior tag
Egy Onkyo HT-R380-as erősítőre (amin ugye passzív sub-hoz van kimenet) a későbbiekben lehet aktív subot is kötni, vagy nem tanácsos ezzel kísérletezni?
-
Fernet
senior tag
válasz
#09634560 #24905 üzenetére
A HT-R380-as 1.4-es HDMI-vel van felszerelve, de TCr szerint nem megy át kikapcsolt állapotban a jel. [link] Most hogy van ez?
De akkor tőled is megkérdem, mi a helyzet, ha több eszköz is rá van kötve a HDMI bemenetekre (STB, DVD, médialejátszó)? Akkor melyik jelét továbbítja kikapcsolt állapotban?
-
-
Fernet
senior tag
Üdv
Egy amatőr kérdésem lenne (egyelőre elméleti síkon)
Ha egy Onkyo R380-as vagy SR308-as erősítő HDMI bemeneteire rákötök egy DVD-t, STB-t, médialejátszót, a kimenet meg ugye menne a TV-re, akkor az erősítő a HDMI-ről leveszi a hangot igaz? 5.1-est is? A video jelet pedig továbbítja a TV-hez? Stand-by állapotban is átviszi a TV-hez a jelet? Ha igen, akkor mi a helyzet, ha két egység is be van kapcsolva (pl STB és DVD), van prioritás, hogy melyik jele megy át? -
Fernet
senior tag
Mi a véleményetel az Onkyo AVX-380-ról? MM-ban most 74.990Ft.
Abszolút laikus vagyok erősítők/hangfalak terén, jelenleg egy Genius HT 3600 van itthon, de azon ugye nincs optikai bemenet, ezért keresek alternatívát a kiváltására. Nem vagyok túl vájt fülű, nem izgatnak annyira a high-end (árban is) cuccok. Ráadásul egy panellakásról van szó, úgyhogy nem szeretném a szomszédokra sem a frászt hozni
Nem kell faldöngető rendszer. Érdemes a fent említett rendszerrel foglalkozni?
-
Fernet
senior tag
Csak annyi érdekelne, hogy a fent linkelt házimozik hangja mennyire van egy súlycsoportban a régi Geniussal. Köszi.
-
Fernet
senior tag
Üdv!
Egy kérdésem lenne hozzátok.
Jelenleg egy Panasonic DVD-S49 + Genius HT 3600 5.1-es (fadobozos) rendszerem van otthon. Tervezem a közeljövőben egy Samsung LCD TV vásárlását, de sajnos szembesülnöm kellett a ténnyel, hogy nincs mód összekötni úgy a meglévő rendszerrel, hogy 5.1-ben szóljon. Ugyanis a TV-nek optikai kimenete van, a Geniusnak meg ugye csak analóg bemenete.
A kérdés az volna, hogy érdemes-e egy dekódert vásárolni hozzá (aminek az árát amúgy kicsit soknak találom, közel 20e ft) vagy inkább az egész rendszert kellene cserélni? A meglévő dolgokat talán sikerülne eladni, de nem igazán tudom milyen legyen az új. Két típust néztem ki eddig, árban ezek fölé nem tudnék menni, de ha azt mondjátok, hogy nagyon gyengék, akkor más megoldást kell találnom. Igazából ha csak annyira szólnak jól ezek a hangfalak mint a régi Genius, már elégedett lennék.
Szóval a kinézett rendszerek:
[Samsung - HT-C450]
[Panasonic SC-PT170EP]Mi a véleményetek?
Aktív témák
Hirdetés
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic7 Lite / 8/ 512 GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garancia
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest