Hirdetés
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Kapott egy gyorsjavítást a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- Az ASUS ROG Astral kártyák tájékoztatnak arról, ha épp megrogynának
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Dell asztali gépek
- ASUS ROG Ally
- RAM topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- SSD kibeszélő
Aktív témák
-
szeker
tag
Csak ezért gondoltam hogy ide írom mert házimozi erősítőhöz kell aktiv subládának árt kb 10ezer én erre gondoltam http://www.sal.hu/termeklap.aspx?term_id=3160
-
szeker
tag
Házimozihoz subhoz milyen mélynyomót ajánlotok 100w 8ohm-hoz
-
szeker
tag
bármilyen bemeneti jellel a hangerő nullán állva is szól és a hangerő 1-re vétele után kiírja hogy owerload. szerintetek mitől lehet csak kérdezem
-
szeker
tag
hány óráig hallgathatom hangosan a zenét?És elégé ki hallatszik az utcára persze ha nyitva van az ablak.
-
szeker
tag
szerintetek mitől lehet?bemeneti jellel a hangerő nullán állva is szól és a hangerő 1-re vétele után kiírja hogy owerload.
-
szeker
tag
Én nem nagyon bízok a használt dolgokba
-
szeker
tag
válasz
MaTTeS #12117 üzenetére
Öcsém leverte a szekrényről.
Mustármag
ez a pioneer vsx 519
a másik meg Jvc rx 5062s
de az onkyo se rossz amit belinkeltek
-
szeker
tag
válasz
Mustármag #12113 üzenetére
Ha csak 50 ezred van erősítőre akkor ajánlóm a Jvc rx 5062s nem olyan rossz erősítő nekem több mint 2 évig használtam semmi probléma nem volt vele csak kb 2 hónapja lesett sajnos. Nekem tetszett a hangja vagy azért mert megszoktam de a beállításon is függ szerintem erről ennyit.Amúgy ha 5ezer ft vagy 10ezerel akkor tudnál venni pioneer vsx 519-et.
-
szeker
tag
bocsi már lejárt a az szerkesztési idő mire eszembe jutott kb menyi helyet kéne hagynom a szellőzéshez ?
-
szeker
tag
bocs a buta kérdésért most melyik a magasság szélleség Méretek 158mm-420mm-348mm
-
szeker
tag
Ha 1m elteszem, tőle nem lenne baj?
-
szeker
tag
Nem lenne a baja az erősítőnek ha hangfal közelébe tenném?A mágnes nem csinálna vele semmit?
-
szeker
tag
CinemaFILTER ™
A tonális egyensúly film zenéjét tervezett kereskedelmi színház lesz éles és világos, amikor lejátssza mint audio berendezés otthonában. Az általunk kifejlesztett saját megoldás, amely helyreállítja a megfelelő tonális egyensúlyt a film zenéjét a kisebb környékén házimozi.
Forrás:google fordító.
-
szeker
tag
Nem igaz miért nem tudnak magyar használati útmutatót feltenni a nettre.
-
szeker
tag
Gondolom a pioneer lehet állítani a csatornák kimenetet a + - db értem
-
szeker
tag
[link] mér csak 130w van írva mikor csatornánként 130w
-
szeker
tag
KENWOOD KRF-V5300D audió-videó erősítő-tuner - 5 csatorna vagy jvc rx 5062s
Csak kérdezem.Melyiket vennétek a 2 közül?? -
szeker
tag
Mos nem mindegy fussa futtya.P.Zoli22 amit utoljára írtál?
-
szeker
tag
Most látom hogy már nem árulják a Pioneert am elég jó szerintem
-
szeker
tag
Én csak aszt írtam amit láttam nem engem kell izélni csak nekem a kinézete nem tecik am jó 307
Amúgy a Pioneer - VAS-417[Pioneer - VAS-417] vélemény és menyivel jobb a jvc rx 5062nál -
szeker
tag
ja és a 4.Sony STR-DH500
-
szeker
tag
Találtam 3 erősítőt ami nekem elég jó lenne
1.Jvc rx 5062-es ez azért mert volt nekem ilyen és megvoltam vele elégedve
2.KENWOOD KRF-V5300D
3. Pioneer VSX-417
Nekem ezekre fussa melyiket ajánlanátok olyan 60%ban zene 40%film re használnám. -
szeker
tag
válasz
hattorihanzo #11466 üzenetére
ja így van ez.Szerintetek Sony STR-DH500 vagy kenwood KRF-V5300D a pixmania összelehet hasonlítani.várom a válaszokat
-
szeker
tag
bocsi a link nem jó
-
szeker
tag
Már a sony nak is 10%thd?Erről vélemény KENWOOD KRF-V5300D audió-videó erősítő-tuner - 5 csatorna, szürke itt van az összehasonlítás sony vs kenwood [link]
-
szeker
tag
Akkor majd a sonyt vegyem hangzásba is jobb lesz mint a jvc
-
szeker
tag
akkor a Sony STR-DH500 nem jó?Yamahát meg nem akarok venni
-
szeker
tag
És ennek menyi a thd torzítása mer nem láttam sehol kiírva vgy csak vak vagyok
-
szeker
tag
Utolsó kérdésem a Jvc-ről csak a thd mit nem jó vagy más véget is?Írjátok le mik véget nem jó
-
szeker
tag
Még várom 50 ezerért milyen erősítőt vegyek
-
szeker
tag
Azért nem olyan rossz csak jól bekel állítani. Amúgy vélemény a Kenwood erősítőkről?
-
szeker
tag
Nem rossz erősítő 6*100w 8ohm én 2 db videotón hangfallal hajtottam ami olyan 50-80w körül van meg egy subládával amibe 1 mnc big bull x2 van 35 már letiltott és a hangszórók -3 -ra voltak beállítva és nem szól olyan rosszul csak jól bekel állítani ebbe az árkategóriába szerintem ez a legjobb ha még veszel hozzá egy jó 5.1 szettet akkor szépen fog szólni.Nem mondom hogy a legjobb erősítő de a középkategóriából szerintem a legjobb.
-
szeker
tag
És a thd 10% azt én érzékelném jobb fajta kábellel vagy az nem számít?
-
szeker
tag
Én csak az újra értetem pl ha én veszek használtan mondjuk 30 akkor aszt én kb 25 30 adnám el ha újat vennék pl 50 akkor aszt is 25 30 ér kb ugyan annyit ér de szerintem nem fogok venni csak pár hónap múlva új jvc
-
szeker
tag
válasz
hattorihanzo #11382 üzenetére
Remélem olyan 20-25ér egyik havertól
-
szeker
tag
válasz
daniel2121 #11369 üzenetére
Nem kell kötekedni
-
szeker
tag
a yamaha rxv359 menyi a thd torzítása
-
szeker
tag
válasz
#09634560 #11361 üzenetére
nekem a mélyet az mnc big bull x2 amit subnak használok hozzá azt fél hangerőn +2 beállításon úgy meg mozgasa hogy majdnem a kiakadt és frontnak 2 db 50- 80 w videotón hangfalat használtam és azok meg -2 30 hangerőn már nem mertem mer letilttot ja és megnéztem a Kezelési útmutatót és abba ez van írva az összes csatornához 100w/.min effektív teljesítmény 8ohm 1khz frekvencián legfeljebb 10%harmonikus torzítás én nem hallottam hogy torzítana igaz csak max 36 csavartam fel még a másik hangfalamal
-
szeker
tag
válasz
hattorihanzo #11357 üzenetére
Bocs csak ha siettek akkor hibásan írok de most már nem fogok sietni így már nem lesz hiba benne.
-
szeker
tag
válasz
hattorihanzo #11355 üzenetére
Rendben van akkor mostantól helyesen írok.
-
szeker
tag
És akkor milyet ajánlótok egy 110w erősítőhez
-
szeker
tag
csak mer az erősítő 8ohm
-
szeker
tag
a sal az 8ohm os az mnc meg 4 mejik lenne jobb a sal 30cm az mnc 25
Aktív témák
Hirdetés
- Delta Force (2024)
- One mobilszolgáltatások
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Politika
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A CNET, IGN és PCMag kiadója is beperelte az OpenAI-t
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest