Hirdetés
- iPad topik
- Akciókamerák
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen monitort vegyek?
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gaming notebook topik
- Amazon Fire TV stick/box
- Bluetooth hangszórók
Aktív témák
-
Ti4x
aktív tag
válasz
#09634560 #22478 üzenetére
Az őrületet csak azért mondtam, mert volt egy ilyen kifejezés régebben, hogy "HiFi őrület". De ez még fateromék korában volt használatos a stereo rendszereknél. Hobbi, igen, de nekem sajnos túl sok hobbim van... Dobolás, egy normális, valamirevaló dob használtan 150nél kezdődik, ez újonnan 250-300. A felső kategóriás cintányérok darabja 70 fele van, nekem egyenlőre muszáj beérnem a kivételesen jól sikerült középkategóriás szériákkal, amiknek így is 25-30 körül van darabja. Cintányérból is kell vagy 8, de inkább 10 ha színesen akar játszani valaki. Nekem most ezekből van 5db. A pedálokról, állványzatokról már inkább nem is beszélek... Egy normális duplázó 80ezer... Itt is ugyanaz a szitu, mint a hangrendszerekben, most már látom. Semmi különbség... Aztán ott a gépem, 3 évente érdemes egy 100-150et költeni rá, hogy maxon menjenek a játékok, stb. Eddíg meg havi 45öt költöttem kurvákra... Most meguntam a pénzért szexet, ezért tudok ennyit félretenni. Igaz Bódy Szilvi szintű igényes nőhöz jártam, nem panaszkodhatok. Több, mint 300 ezret lőttem el az elmúlt 3/4 évben az egyik csajnál, akinek rendszeres vendége voltam. Vannak hobbijaim...
A márkák terén tényleg mindenből érdemes tájékozottnak lenni, én is így teszek. Kinézek valamit, jönnek a tesztek, a fórumok, aztán veszek csak. Nálam ez alap. Ha valamit nem tudok, kihasználhatja akár egy eladó, akár akitől veszem használtan és rám magyarázhatja. Nem hagyom magam átverni és mindenből a számomra megfelelőt akarom venni. Nem vagyok erős egyébként pszichológiából, azt csak úgy mondtam, de nagyon régóta figyelem az embereket és mint egy mellékcselekvésként folyamatos személyiségelemzést folytatok az összes körülöttem levő emberről. Jelenleg is. Hihetetlen, hogy mikre rá nem lehet jönni így. És persze így a legtöbb hülyítés felé tudok kerülni folyamatosan.
Aktív témák
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 34 VA 165Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS dokkoló 210-AZBV + DELL 180W AC töltő
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP szerverek áron alul
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest