Hirdetés
Aktív témák
-
bajnokpityu
félisten
válasz
#75781632 #2073 üzenetére
azért nagy butaság lenne 1 erősitő miatt keirni a márkát,h rossz minőségű.
az is marhaság,h HK zenei.azaz ma már a tüctücöt is zenének nevezik.rockot már zenének mondom,vannak egész igényes darabok,de jazz,klasszikus témára már nem az igazi.és pont a 13xsorozató HKval voltak forrasztási gondok.és nem 1-2 példánynál,hanem az adott tipusból minddel.annyit fogyaszt,amennyire húzod neki.marantz is izlés kérdése,jellege hasonlit a denonra.ártól függően sokféle képp tud szólni.de a marantznál is voltak potméter gondok.ami érdekes,mert ugyanott gyártják ezeket is.
-
Icewind
aktív tag
válasz
Panáról ezt a cikket olvastad Loga?
"Hangreprodukciója olyan közvetlen és tiszta, ami ezen az árszinten ritkaság. Az SA-XR55 hangjai kristálytiszták és szinte tapinthatók, feltéve, ha a hangerőt kordában tartjuk. Nagy általánosságban azt mondhatjuk, hogy minél alacsonyabb a hangerő, annál nagyobb a hangminőség. Magasabb hangerő esetén éles és nyers tonalitásban lehet részünk. Ez nem az a rádióerősítő, amelyik szereti, ha megdolgoztatják.
Ésszerű határokon belül azonban dinamikusnak és izgalmasnak mutatkozik. "
(Házimozi Magazin 2006. II. száma)Én csak itt olvastam hogy magasabb hangerőn van ilyen gondja, meg talán egy külföldi tesztben volt vmi ilyesmi, de amúgy nemtudom, sok helyen meg pont hogy dicsérik a hangját. Szerintem eléggé megkell hajtani ahoz hogy ilyen gondjai legyenek, nem tervezem túl gyakran annyira megküldeni... nem olyan nagy a szobám, kisebb szobákba nagyon jó választásnak tartja több teszt is.
Ma Mamutban lévő edigitalban volt szerencsém meghallgatni egy ilyen Panát, és tetszett, tényleg választékos, részletgazdag a hangja.Dehát kinek mi. Az Onkyoval tuti jól jársz, nekem valamiért nemjön be, de az egyéni szocproblem. A Denon meg...Van 3 ismerősőm, akik boldog tulajdonosai egy hasonló kategóriás Denonnak, semmi gond nem mutatkozott. Meg ezek az újabb szériák(1508, 1708...stb) gondolom már jobbak. Én most csak kirpóbálnék valami mást, de ha eddig nem Denonom lett volna, elég valószínű hogy most azt vennék, mert hangzásilag amúgy tényleg fasza, a 1508 asszem 78 rongy, és feketébe elég jól is néz ki.
Érdekes én a Harman Kardonról meg pont azt hallottam hogy rockzenész
Persze, Cambridge lenne a legjobb, de szerintem ne reménykedj benne, mert ha érkezik is, nem ezen az áron jön - emaileztem a Hifibarlangal, ők a Cambridge magyarországi impörtőre, és azt írták, hogy érdekes hogy a netdeponál ennyiért kapható, mert ők szállítanak a netdeponak is, és még nemjött egy darab se. És hogyha jön is - 100 ezer forint lesz elvileg. Hát igen, amúgyis gyanús volt a netdepos 71...
Hát, én lehet hogy Panasonicozok egyet, lesz ami lesz, nekem bejött az eddig olvasottak, valamint a meghallgatás alapján...
-
törölt tag
válasz
terhelés függvnyében esznek, nem kell emiatt aggódnod
pl.: nekem onkyo 503 van max 590W-os fogyaszást írtak rá, 40W-ról indúl, én álltalában 20-30 között használom ha jó emlékszem 30-nál kb. 60w-ot mértem, maxot nem tudtam nézni, mert nem akartam halláskárosult lenni
amúgy igen, tud melegedni rendesen, de nem vészes ventit sincs benne, tök passzív hűtése van
ha energiatakarékosabbat akarsz digitálist vegyélmindenkinek: a totel bt-t szerintem felejtsétek el
Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Fűnyíró topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Megjelent a OnePlus 13T
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mini PC
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell latitude E5430 eladó
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest