Hirdetés
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen videókártyát?
- E-book olvasók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Aktív témák
-
v.attis
őstag
válasz
dabadab #16057 üzenetére
Nos, Én is így tudtam a digitális jeltovábbítást: vagy van jel, vagy nincs jel. Ennyi.
Akkor szerinted, ha digitális koax kábellel akarom összekötni a dvd-t az erősítővel, akkor ahhoz jó egy koax antenna kábel is? Történetesen van egy ilyen kábelem, valamikor a pc-t kötöttem így össze a tv-vel. Akkor jó volt a kép, kérdés, hogy a digitális (hang)jel továbbításra is megfelel-e? Végülis árnyékolás van a kábelen, csak kérdés, hogy az kell-e?
Ha ez megfelel későbbi céljaimnak, akkor nem veszek Isten tudja hány ezer forintos kábelt... -
fsb1000
nagyúr
válasz
dabadab #16057 üzenetére
Feltennék neked e témakörben egy egyszerű kérést.
Kicsit vonatkoztassunk el a hangátviteltől, mert annak misztikus a célállomása. (szubjektív érzet)Az UTP (hálózati) kábelen digitális átvitel történik vagy sem?
Példa1: internetről letöltesz egy oldalt vagy képet (modem -> PC)
Példa2: Két PC között egy adatállományt másolsz.Vajon az UTP kábel "minőségétől" függhetnek a jelátvitel jellemzői?
Ha valaki összehoz egy vaktesztet szívesen részt venék benne....
Aktív témák
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - Lenovo ThinkPad 40A9 dokkoló (utolsó 30db szett vagy csak dokkoló)
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Prémium! Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! R5 5600X / RTX 4060 / 32Gb DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i7-7G I 16GB I 512GB SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- iKing.Hu - Apple Macbook 14 M1 Pro - 2021 - Használt, újszerű
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest