Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• VoidXs

nagyúr

válasz alphamooncam #162520 üzenetére

Ez azt jelenti, hogy önmagában megbirkózik full-full beállításon a MadVR-rel?

Ehhez 300k is kevés, az én gépem értéke jelenleg kb. 400k, és az sem képes erre. A legjobb ár/érték arányt, és a házimozis piacot teljes egészében verő gépet ajánlottam 150-ért.

Táp téma csak abból a szempontból érdekelt mert másnál felmerült az analóg táp.

Akkor válaszd a digitálisat. Olcsóbb (azonos minőségű modell) és jobb, olyan dolgokat képes javítani, amiket analóg nem, és ezeken túl még sokkal hatékonyabb is.

Nem ismerem a piacot, létezik ma olyan asztali lejátszó aminek a minősége eléri egy szénné tuningolt MadVR-s HTPC képét- hangját? (Ez a linkelt kérdésből)

Nem, soha nem is létezett, és valószínűleg nem is fog. Nem lenne bevétele a cégeknek, ha annyit is érne a lejátszójuk, mint amennyiért árulják. És ez nem csak a szénné tuningolt MadVR-re vonatkozik, mert a 3200G is bőven megveri a legdrágább lejátszókat, néhányat még MadVR nélkül is.

Átmenne-e úgy egy sztrím, hogy az összes számításigényes feldolgozást (MadVR-Szobakorrekció, stb. bármi ) elvégzi az "erős és hangos" gép, egy másik szobában, míg a moziszobában egy minden szempontból csendes kliens gépnek csak az lenne a dolga, hogy fogadja, időrendi sorrendbe tegye, és HDMI-n kitolja a filmet.

Erre csak stúdiós hardvert ismerek, és azoknak az árazása is úgy alakul. Az irodai szintet felejtsük el, az vagy annál is drágább, vagy nem is beszélhetünk minőségről. A HDMI átalakítók minimális, a képernyőstreamek drasztikus minőségromlással (és minimum 100k hardveres felárral) járnak. Amit ajánlottam PC-t, közel hangtalan, de ha még be is dobozolod maximum 5000 forintért (fa + csavar + ragasztó + szivacs + külső power gomb + extra ventilátor), akkor lazán eljutsz egy stúdió alapzaja alá.

[ Szerkesztve ]

W̘h̘̹̥̼a̝t̪̝͓̠̪ ̞͔s̼̱̣o͚̻̟un͚d̖̣̗̭̞̹ ̬ḏ̩̤͉o̹ͅe̟͚͕̺s͕̱̙ s̝̮̯͍̝̺o̰̪̲͓̦u̥̻͎n̘̳̟̗d̼ ̞̫̣̲̼̜m͚̼̳ak̪̩̻e̘̹̜?

Új hozzászólás Aktív témák