- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Dell notebook topic
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Milyen házat vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
fero02
nagyúr
Pont erre akartam célozni. Akinek van egy pici esze is némi logikával fűszerezve és tud ésszerű következtetéseket hozni, esetleg egy hangyányit konyít a dolgokhoz vagy megfogadja olyanok tanácsait, akik picit is értenek a témához, na az ilyenek nem vesznek sal és manci termékeket.
De természetsen akiknek vmi nem adatik meg, vagy ennyire nem érdekli a téma, azok maradjanak nyugodtan a kínaz sz@roknál.
Hírdesd nyugodtan, nincs abból semmi baj...nekem is van eladó sorban 2 db SK13, de még nem volt kedvem meghirdetni.
-
villamos
őstag
Csak jelezni kívántam, hogy a topik lakói be vannak oltva (illetve folyamatos oltás alatt vannak) az MNC ,és a SAL termékei ellen is.
Ha akad is érdeklődő, egyből jönnek az ellenválaszok, hogy megnevedd, mert ilyen gagyi, meg olyan gagyi...
Ráadásul nemcsak adott topik, hanem az egész közösség sem túl nyitott ezen cégek termékei felé, amely az apróhirdetés részben is fellelhető. Vagy mivel magyarázható az, hogy több megépített darab is hónapok óta nem lelt gazdára, holott némelyik egészen jól kivitelezett példány? (most komplett hangsugárzókról van szó)
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 16 Plus / 128 GB / 100% Akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest