Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Hobby elektronika
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- Androidos tablet topic
- OLED monitor topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- DUNE médialejátszók topicja
- Azonnali informatikai kérdések órája
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
tzsolesz
nagyúr
Értelek. Nagyjából elképzelésem most már van.
Akkor pozdorjából fogom készíteni. A csavarral mi a gond? Mert gondolom a ragasztó nagyon drága, meg hát én nem dolgoztam még olyannal sohasem, és nem pont most akarom elszúrni.
A hosszú nyílás helyett esetleg kör alakú (6-7cm) reflex?
A többieknek: Én néztem már zárt dobozban is, de abban meg megfulladt. Szó szerint zártban, tehát semmi nyílás. Inkább egy kicsi kellene, talán 5cm körüli. Az még tart bent nyomást valamilyen szinten, és hal be a hangszóró.
Készítgettem már egyébként régen hangfalakat, tehát egy nagyon pici tapasztalatom van, persze az amatőr szint alatt 10m-el.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hobby elektronika
- Windows 11
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Z Flip6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Apple iPhone 15 Pro / 128 GB / 100% Akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- NVIDIA Quadro M2000 4GB 128bit GDDR5 videokártya
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest