- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
-
PROHARDVER!
Sziasztok kedves otthon barkácsolók!
A közelmúltban felmerült ötletek, reakciók alapján úgy éreztem, itt az ideje egy topik összefoglaló készítésének. Ugyanakkor a nyitó hozzászólás erre tökéletesen megfelel, így ezek után következzenek a topiknyitó fórumtársunk szavai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sterilzona
senior tag
sziasztok!
ti hogyan oldanátok meg ezt a problémát ?
Fal mellett megy 110es műanyag cső, szennyvízcső. Van benne egy toldás, na ott valamikor csepeg. Azt szeretném megszüntetni, csak hát fal mellett, nem igazán férek hozzá.
Akinek van ötlete, kérem írja meg nekem. Köszönöm -
Sterilzona
senior tag
Sziasztok
láncfűrész a téma
Van egy kínai, 15 éve már biztos nyúzom. Viszonylag ritkán használom, amikor olyan tuzifát szerzek be amit még vágni kell, mert asztalhoz már nagy stb. Szóval, szezonjelleggel használom. S mivel, most már elkelne egy uj lánc, meg láncvezető, gondoltam körbejárom a témát, mi érné meg jobban.
Nyilván a szívem akkumulátorost szeretne, de úgymond holt szezonba, csak állna a polcon az aksi.
Benzinesbe van 20-30kért, csak hát nem tudom, meddig bírná. 150 ezres stihl, az nem opció egyelőre
Marad a vezetékes ? S abból, mit ajánlanátok ? Vagy benzinesből mit, ami esetleg kiszolgálna pár évig.
Köszönöm előre is, annak aki tud egy kis tanácsot adni. -
Sterilzona
senior tag
Sziasztok
Egy kerdesem volna hozzatok.
Pincenk elott van egy akna, abba folyik esozeskor a viz, ez elnyeli a vizet, ami befolyna.
Csakhogy mostansag mar akkora esozesek vannak, hogy van amikor mar megtelik, nem tudja elnyelni.
Az akna alja fold, vagyis nincs ugymond alja.
Kerdesem, erdemes lenne ezt kibetonozni? Ne a haz ala folyjon a sok viz? -
Sterilzona
senior tag
Sziasztok
Esetleg tudtok ajanlani egy jo ar ertek aranyu elektromos lancfureszt, minimum 40 cm-es lanchosszal?
Beszorultam a pincebe, de a tuzifat valahogy ossze kellene vagnom. -
Sterilzona
senior tag
Sziasztok
A meglátásotokra lennék kiváncsi.
Van a pince lejárónk, ami igencsak meredek. Azaz, ha nagy nagy eső van, akkor a lejáró végén levő viszonylag kisméretű akna, igen hamar megtelik. Túlfolyik, és mivel ott van a pince bejárat, befolyik a víz az ajtó alatt. Ilyenkor, egy búvárszivattyú van műszakban, ami a kis aknából, kiszívja a vizet.
Na most a kérdésem, az lenne, hogy, szerintetek az jó ha az akna alja föld, nincs kibetonozva vagy jobb lenne, ha beton lenne az alja, hogy ne ott szívja fel a vizet a lejáró alapja, ház alap. Hm? -
Sterilzona
senior tag
Bizony nincs tele szeméttel az utca. Az út szélén nem látsz hánykolódó pet palackot, alu dobozt. Esetleg itt-ott sörösüveg van, de csak azért, mert a külföldi vendégmunkás kidobálja, mert effektive pl 8 cent nem érték számára, nem viszi vissza és nem tárolgatja nyilván.
Amit esetleg meg elhagynak uveget dobozt, azt aki arra jár felszedi,én is igy tettem. Mert pénz.
Rendezvényeken fesztiválokon komoly üveg maffia is van[ Szerkesztve ]
-
Sterilzona
senior tag
Sziasztok
A segítségeteket szeretném kérni. A fal mellett levő szennyvíz csövet megbontom, kivágok egy kis szakaszt, mivel sehol nincs szerelő idom beépítve. Miután elintézem a dugulást, mivel és hogy illesztem össze a 2 csövet ? Arra gondoltam jó lenne egy szervíz / tisztitó idomot beépíteni ?!
Ti, hogy csinálnátok ? -
Sterilzona
senior tag
Sziasztok.
Mit gondoltok, egy lombszivoval fel lehetne takaritani a forgácsot, furészport ? -
Sterilzona
senior tag
Sziasztok!
Volna egy 4 ütemű briggs fűnyíró. Berántó madzagot kell cserélnem, mert az idő megette.
Na most, esetleg az tudja valaki, hogy miért nem húzza vissza teljesen a madzagot?
Berántás után elszakadt, utána nagy nehezen megoldottam, de azóta nem húza vissza teljesen a madzagot. Elvileg, úgy raktam össze ahogy szétszedtem, ez azért lehet fontos, mert valami rugó van benne. Na de akkor ha még épp a rugó, akkor, hogy kellene jobban összerakni, hogy vissza húzza majd a teljes hosszúságú madzagot.
Ezt a madzagot ki lehet cserélni kb azonos vastagságú bármilyen erős madzagra?
Találtam, 300 huf/ másfél méter. Na de ebből mennyi kell? Vagy csak amennyi feltekeredik a helyére? -
Sterilzona
senior tag
Koszonom a segitsegeket.
-
Sterilzona
senior tag
válasz macko20 #56945 üzenetére
Szia
Ezt hogy ertsem?
Epp nalunk is ilyen gondok vannak. Vetten uj betetet, de valamiert nem mukodott megfeleloen. Vagy nem jott viz, vagy alig.
Tehat, keramias mitol lesz jobb, ha nem csinalom meg elotte azzal a szerkezettel?
Meg annyi, az uj betet, a gyari gumijaval, valahogy szorult. Talaltam ra egy masikat, azzal jo lett. Aztan hirtelen, lett az a baja, hogy alig jott at rajta viz.
Otlet? -
Sterilzona
senior tag
-
Sterilzona
senior tag
válasz szabifotos #54485 üzenetére
Nekem van egy regi BD, 12 voltos. En is szeretnem feleleszteni. Hogy alljon neki az ember, milyen lion aksi jo bele stb ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- ASUS routerek
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Vírusirtó topic
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hangprojektor extrákkal: Samsung HW-Q700A teszt
- Asszociációs játék. :)
- Milyen légkondit a lakásba?
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming 850W Gold Moduláris Tépegység PCIe 5.0 12VHPWR ATX 3.0
- AKCIÓ! 1050W Thermaltake TPG Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 850W Seasonic Prime PX-850 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! 1000W EVGA SuperNOVA GQ Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Mini ITX házikó , beépített táppal
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest