Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Amazon Fire TV stick/box
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Megkövetel egy ajánlott árazású modellt az érkező GeForce-okból az NVIDIA
- Milyen TV-t vegyek?
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- SoundBlaster X-Fi
-
PROHARDVER!
Sziasztok kedves otthon barkácsolók!
A közelmúltban felmerült ötletek, reakciók alapján úgy éreztem, itt az ideje egy topik összefoglaló készítésének. Ugyanakkor a nyitó hozzászólás erre tökéletesen megfelel, így ezek után következzenek a topiknyitó fórumtársunk szavai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
3.Aragorn
addikt
válasz
leweegee #86357 üzenetére
Nem játszik ilyen megoldás, ezt a házat szeretném újszerű állapotba hozni, ha kell megrendelem a teljes előlapi panelt Németországból, csak az gondolom 2 komplett számítógépház ára lenne. Ha egyáltalán gyártják még...
Én vagyok a "műszerész ismerős". Legalábbis megpróbálom megforrasztani, ha van alkatrész. Sajnos az egyik jack aljzatot cserélni kell, mert ki lett tépve belőle a fejhallgató 90 fokban, így javíthatatlan.dvd_R+ sima alumínium lemezt kézi fém fűrésszel méretre tudod vágni és belefúrni 4 helyen?
Műanyag lapból talán még könnyebb megcsinálni.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- AMD Csúcskategória! Számítógép Munkára vagy játékra! R9 7950X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest