Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Micro Four Thirds
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Raspberry Pi
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- ZIDOO médialejátszók
-
PROHARDVER!
Sziasztok kedves otthon barkácsolók!
A közelmúltban felmerült ötletek, reakciók alapján úgy éreztem, itt az ideje egy topik összefoglaló készítésének. Ugyanakkor a nyitó hozzászólás erre tökéletesen megfelel, így ezek után következzenek a topiknyitó fórumtársunk szavai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
imibogyo
veterán
válasz
Pete55555 #55961 üzenetére
Köszi! Sajnos még nem tökéletes (nagyon az utolsó pár mm-en nyit, így "feszegetni kell"), de előttem a hétvége. Muszáj leszek megcsinálni, mert jövő héten műszakira kell vinnem. Előre megkérdeztem persze a vizsgáztatókat, azt mondták nekik nem gond, ha nyitható az ajtó. Szóval most csak ennyi a cél, a szépség és a profi kivitelezés csak másodlagos...
Jövő hónapra összejön a pénz a CNC gép új precízebb trapézmenetes orsóira és ha sikerül őket beépítenem, akkor biztosan újramarom az egészet már végleges formában mind a két oldalra. Annyival erősebb lett így, mint a gyári műanyag, hogy elmondani nem tudom. Ez valószínűleg örök élet meg egy nap (már ha a háza bírni fogja).
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- AliExpress tapasztalatok
- Bundle topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Formula-1
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
- Csere-Beszámítás! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G! 12+256GB Szürke
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z RGB 3600MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest