- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Házimozi haladó szinten
- OLED TV topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Videós, mozgóképes topik
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
-
PROHARDVER!
Sziasztok kedves otthon barkácsolók!
A közelmúltban felmerült ötletek, reakciók alapján úgy éreztem, itt az ideje egy topik összefoglaló készítésének. Ugyanakkor a nyitó hozzászólás erre tökéletesen megfelel, így ezek után következzenek a topiknyitó fórumtársunk szavai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
lysgb
tag
válasz
Andrew_31 #41267 üzenetére
És csatlakozót honnan tudok szerezni? mármint azt, amit az alaplapra tudok dugni. Illetve arról az oldalról gondolom tudok, csak nem tudom, hogy melyik lenne jó. Nyomógombon van is. Vagy legyen igaz ták és csavarjam/olvasszam rá a drótot a tűre? Esetleg ezek közül valamelyik? [link]
Minden esetre köszönöm a segítséget.
Mellesleg, láttam régebben kérdést, hogy hogyan lehet laptop lcd-t pchez kötni. találtam rá egy alkatrészt, hátha valakinek van ez még eszében, de nem tudja házilag összehozni. [link] -- youtube szerint műkszik, alant vannak a kompatibilis panelek, meg láttam többfélét.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Háztartási gépek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Spotify
- Windows 10
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest