Új hozzászólás Aktív témák
-
Cxgrav
aktív tag
válasz
Winner_hun #100 üzenetére
Jaja vágom, csak a 2,5+ Barton zárt házban szereti a 42-46 fokot... én meg sokallom
De vettem hozzá fodulatszabályzót, csak nézek hozzá valami új ventit, és így éjjelre meglesz a halkság... -
Cxgrav
aktív tag
válasz
Winner_hun #98 üzenetére
Köszönöm szépen!
Apropó, ha olvastad az NPH2ről a cikket hogy (valéahogy így hangzott): ez a hűtő nem kattog nem zörög cask fúj.... na persze... olyan caspágyas lett rajta a venti hogy az hihetetlen.... szereznem kell egy 7cm-es hűtőt, mert max feszkón már zörög idegesítően, még ha össze is van szerelve a ház.. csak nemvágom, hogy hol lehetne kapni magába 7cm-es ventit.... -
Cxgrav
aktív tag
válasz
Winner_hun #96 üzenetére
Én már semmiben sem vagyok biztos, de megcseréltem a 12est (befelé fúj már) meg a felső 8ast is. (ami kifele szív mostmár)
Köszi -
Cxgrav
aktív tag
válasz
Winner_hun #94 üzenetére
Ok, majd megcserélem a felsőt, hogy kifele szívjon. Bár így 3db fog kifele szívni ez nem gáz?
Azért lassít kérlekszépen, mert a 12cm-es annyira közel van az NPH2-es procihűtőmhöz, hogy a beáramló levegő lelassítja a lapátokat.... szal a 2 hűtő egymás ellen dolgozna.. lehet hogy hűtene,de az NPH2 meg erőlködne...
íme az én hűtőm (leszögezem hogy az enyém kék)
[link]
És lám mikor a szép athlon hűtő elhelyezkedik a házban, minden más a közelében el sem fér. A 12es veni meg kb 25mm vastag, szóvak 2 cm választja el attól hogy hozzáérjen az NPH2-től -
Cxgrav
aktív tag
Értem.
Nekem egy NPH2-es AMD hűtőm van, amiről tudni kell hogy az egy kisebb torony...
Úgy állítottam be a ventiket, hogy a 2db 4cm-es be, felül a 8as is be, oldalt a 12es ki (mivel 2cm-re van kb a procihűtőtől és ha ráengedem a procihűtőre akkor az meg lassabban forog ugyebár) és hátul a 8as ki...
Ez rosszabb megoldás?
UI: a 4cm-esekekkel csak áromoltatni akarom a levegőt, mert egyvonalba van a procihűtővel a 2db és így hátha segít a levegő kitolásában hátul
[Szerkesztve] -
Cxgrav
aktív tag
Hi Mindenkinek!
Most moddolom a gépem, a következő a helyzet:
Elől egy 5.25ös helyen van 2db 4cm-es venti, a ház tetején egy 8cmes, hátul egy 8cm-es és most flexeltem ki a gép oldalát és tettem plexit amin van egy 12cm-es venti.
Hogy állítsam be a ventiket hogy a legjobb légáramlást kapjam?
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest