Hirdetés
- Samsung LCD és LED TV-k
- Prezentálta a GeForce RTX 5060-as sorozatot az NVIDIA
- RAM topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- iPad topik
- Apple MacBook
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen processzort vegyek?
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Paxker315
addikt
válasz
Alcsi69 #35799 üzenetére
szia! Megnéztem a Kaze Flex adatlapját, szerintem tudsz jobbat venni helyette. Kb. 2-3 fokot jelenthet, vagy annyit se. A Kaze-t, inkább házventinek tudom elképzelni (oké, a név is beszédes...). Nagy mennyiségben mozgat levegőt, cserébe kevéske statikus nyomást tud.
Pl a Bionix P120 szériás ventik jóval nagyobb "nyomást" tudnak, ami jól jön, ha sűrű lamellák közt kell "átszellőztetni", átpasszírozni a levegőt.
Reggel láttam aprón LEPA BOL. QUIET ventiket jó áron. Ezek elég kiegyensúlyozott cuccok, ház és bordaventinek is megfelelőek.
Valami kitétel színre& megjelenésre?
-
abdulka1
őstag
válasz
Alcsi69 #34918 üzenetére
Szia!
Hibrid aljzataid vannak, így tehetsz rá 3 vagy 4 pines ventilátort is. Első körben nézelődj az összefoglalóban ajánlott 120-asok között, mivel a házad csak olyat tud fogadni.
Általában, elől 2 be, és hátul 1 kifúvó felállás elég szokott lenni.
Melegedő VGA esetén, ha van rá lehetőség lehet tenni oldallapra, vagy alulra is befúvó irányba ventit.
Lényeg, hogy több legyen a befújt friss levegő mennyisége, mint a kitolt meleg levegő. Így jön létre pozitív nyomás aminek a hatására kevésbé tud megállni a por is a gépben. -
Alcsi69
senior tag
válasz
Alcsi69 #31439 üzenetére
Mondjuk a PCX sincs a helyzet magaslatán.
Egy db 14-es DS White van nekik raktáron, aztán azt mondták hogy cseréljem ki a rendelésben valamire... Vagyis nem is lesz több nekik ebből vagy wat?
Szóval végül megrendeltem iPon-on, ott legalább eredetileg a szállítást is úgy tudtam kiválasztani, hogy jövő hét utáni héten jön meg, ebből következtettem arra, hogy nincs nekik 3db raktáron a ventiből, de hogy ezt a PCX miért nem tudja megcsinálni azt nem vágesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung LCD és LED TV-k
- Prezentálta a GeForce RTX 5060-as sorozatot az NVIDIA
- Milyen légkondit a lakásba?
- Elektromos autók - motorok
- World of Tanks - MMO
- Megváltozott az Android minimális rendszerkövetelménye
- Kerékpárosok, bringások ide!
- RAM topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- Noisbeblocker NB-eLoop & Lian Li UNI FAN ventik
- EKL 92mm ventilátorok a 80 mm-es venti csavarméretével (!) - rendkívül halk - nagy mennyiségben is!
- Corsair iCUE QL120 RGB PWM 3-pack (CO-9050104-WW)
- Lian Li UNI Fan SL140 Double Pack fekete
- Corsair iCUE QL120 RGB PC ventilátor 120mm PWM INGYEN FOXPOST
- BESZÁMÍTÁS! MSI PRO Z690 i7 14700K 64GB DDR4 2TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design Meshify C CM 750W
- Álomsebesség elérhető áron - Fedezd fel a jövőt!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 dokkoló (5TW13AA) (DisplayLink)
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest