- Hisense LCD és LED TV-k
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Belépőszintű gaming monitorok jöttek az AOC fémjelzésével
- Enterprise 128 help!!!!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Canon EOS DSLR topic
- Megemelte az új GeForce-ok árazását az ASUS és az MSI
- Megnyitotta kapuit a hardvercsárda
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
PeTeR_33
tag
válasz
Savanya #32114 üzenetére
Azzal semmit nem lehet kezdeni??
A ventit kivettem kèzbe fogtam.
Bekapcsoltuk ùgy is produkàlta.Esetleg rendelek egy màsik ventillàtor szabàlyozòt a hàzra.
Arra milyen nèven kell ràkeresni??
, GIGABYTE Z390 AORUS ELITE,I5 8600K,PALIT RTX 3070 GAMING PROBE QUIET STRAIGHT POWER 10 700,CORSAIR VEGENANCE LPX 3200 16GIGA,SAMSUNG EVO SSD 500G
-
Grózi
Topikgazda
válasz
Savanya #25383 üzenetére
A Vortex teljesen más,speciális kerettel kifejezetten bordára-radira!!Nekem is volt és 60% felett nem egy csendes darab.A Bol.Quiet elég univerzális darab,de elsősorban házhűtő,még ha radira/bordára is alkalmas-nyugodtan választhatod.140-s méretben valóban a WB2 hasonló,ahogy fogtunder is írta.
Szakmai kérdéseket fórumon tedd fel légyszíves,ne privátban!!!!Így másnak is hasznos lehet. 475+3 pozitív 0 negatív
-
fogtunder
nagyúr
válasz
Savanya #25381 üzenetére
csak 12-es bol.Quiet van, 14-es nincs sajnos. amúgy elég univerzális, én ezt használom házhűtésre és kompakt víz radiátorra is, mindkét célra bevált, nem hangos.
14-es méretben ha jól rémlik az Alpenföhn Wing Boost 2 van hasonló képességekkel, az nem LEDes, cserébe egymásba lehet fűzni őket és nem kell külön y kábelt venni hozzá
I hate morning people. And mornings. And People.
-
rayoliviero
veterán
válasz
Savanya #21380 üzenetére
Muszáj ennyi venti?
Winchester nincs a gépemben, sem videókártya, csak egy SSD. Procihűtőből pedig jön szerdán a Thermaltake Frio Silent 14 az i5 6500-ra.
Az előző konfigomat a 3570k-val tuningolva rendszerhűtő ventik nélkül használtam, még videókártya mellett is. Próbáltam a gépet a nulla hang közelében használni legalább netezés közben.
És költeni sem szeretnék annyit ventilátorra, csak ha nagyon muszáj.
Ezt a 14-est csak azért veszem, hogy egy darab legalább legyen már az új gépben.
-
rayoliviero
veterán
válasz
Savanya #21378 üzenetére
Na, az jó lesz, csak tudja leszabályozni az alaplap 700-ra. Nehogy nekem max 1600-ön küldje, mert ott már van hangja rendesen a netes vélemények alapján.
Ez az egy venti lesz amúgy házban a gyári 3 helyett, mert azok hangosak voltak.
Csak azt nem tudom, hogy hova tegyem ezt az egy 14-est.
Vagy a ház tetejébe tudom vagy előre, ahova elvileg egyet lehet tenni, gondolom középre.
Így kép alapján amúgy azt hittem előre kettőt lehet, de a ház használati utasítása szerint csak egyet. Gondolom akkor középre, csak akkor előtte lesz a 2 db 12 cm-es ventilátor helyét elválasztó lemez.
Ha megvan a venti, úgyis kiderül, hogy hogyan lehet betenni előre. De a kérdés, hogy a tetejébe tegyem a 14 cm-es ventit vagy előre?(Netes képek.)
[ Szerkesztve ]
-
Grózi
Topikgazda
-
Grózi
Topikgazda
válasz
Savanya #16265 üzenetére
Nekem felül van a Lepa jó ideje és nem kerreg+volt Pure Wings 2-m is felül-az se kerregett.
JegesEmber20 16264
Laszlo52 Mindenképp kifele fújjon!
Rathrol Teljesítmény van,de füldugót szerezz be hozzá![ Szerkesztve ]
Szakmai kérdéseket fórumon tedd fel légyszíves,ne privátban!!!!Így másnak is hasznos lehet. 475+3 pozitív 0 negatív
-
Grózi
Topikgazda
válasz
Savanya #14694 üzenetére
Viszont a légszállítása is jóval kevesebb...A fehér szín muszáj,de szerintem bevárom a házat és kiderül milyen hangosak.Mindenkinek más a hangos ugye...
Eddig 120mm-es Be Quiet Pure Wings 2-ket használtam,azzal megvoltam elégedve-de a házzal együtt adom el őket és fekete-fehér modding lesz.Szakmai kérdéseket fórumon tedd fel légyszíves,ne privátban!!!!Így másnak is hasznos lehet. 475+3 pozitív 0 negatív
-
menledge
senior tag
válasz
Savanya #14579 üzenetére
Ebben biztos vagy, h csak 4pineseket tud szabályozni??
Az Asus lapok szinte a legjobbak venti szabályzásban, nekem is az van betervezve!
De a mostani alap Asrock lapom is szabályozza a 3pines ventit is!Lomha 8V
Még azt ajánlanám, h a biosba ne csak silent módot keress, hanem customot, és azt szerintem testre szabhatod! Plusz még a Fan XPert 2 progival is megpróbálhatod! Szerintem menni fog az!
Glaz-dozfhut megelőzött...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Hisense LCD és LED TV-k
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Autós topik
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Elemlámpa, zseblámpa
- Viccrovat
- Sorozatok
- The Elder Scrolls V: Skyrim
- Belépőszintű gaming monitorok jöttek az AOC fémjelzésével
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Minőségi SUNON 24V 3800RPM 12CM Dupla golyóscsapágy, inverteres, brutális, ujj lekapós
- Zalman Fehér ventilátor
- BE QUIET! Silent Wings Pro 4 140mm PWM fekete (3db)
- Ventillátorok 120/140mm és tápkábel modding kedvező áron eladó!
- EKL 92mm ventilátorok a 80 mm-es venti csavarméretével (!) - rendkívül halk - nagy mennyiségben is!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest