Hirdetés
- Mini PC
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Két billentyűzettel indít a beviteli eszközök piacán a be quiet!
- LG LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gtaati
őstag
válasz
Gtaati #31766 üzenetére
Hello!
Talaltam itthon dobozban a gepbol kimaradt nanoxia deep silence 140-es ventit es egy 3 pines aljzatot, igy fogtam a gagyi kinai usb ventilator kabelet es elvagtam, majd a 3 pines aljzattal osszeforasztottam es racsatlakoztattam a nanoxiat. Igy lett atmeneti megoldasom es szepen el is indult a venti es siri csendes a masik utan...
Igaz nincs akkor legmozgas mint a kinai vacaknak, de igy is boven megteszi atmenetileg
-
dqdb
nagyúr
válasz
Gtaati #31760 üzenetére
Nekem úgy rémlik, hogy sok Spectre-nek leszabályozva hallható motorhangja van, és nem véletlenül nem szerepelnek az ajánlóban. Nem ártana, ha pontos típust is írnál, mert az összes Bitfenix ventilátor ezen a néven fut.
Majd várd meg Grózit, hogy ő gyakorlati tapasztalat alapján válaszoljon a kérdésedre.
-
Grózi
Topikgazda
válasz
Gtaati #28339 üzenetére
Ez esetben én előre tennék 2 db 140-s ventit+1 db 120-st és hátra+felülre(a hátsó helyre csak) 1-1 db 140-s ventit-tehát összesen 4 db 140-s és egy 120-st.Elöl úgy helyezném el a ventiket,hogy a 2 140-s legyen felül.Akár minden méretben vehetsz WB2 Plus-t,de 120-ban maradhatsz a Lepa Bol.Quiet-nél is.
-
Grózi
Topikgazda
válasz
Gtaati #28314 üzenetére
Na akkor még egyszer...
Előre kifejezetten csak a Bol.Quiet-t ajánlottam 120-s méretben.Hátúlra akkor a borda mögé elfér 140-s méretű venti?Mert ha igen akkor azok közül válassz amit felülre ajánlottam-én ez esetben hátra és felülre(közvetlen a borda fölé) 140-s Alpenföhn Wing Boost 2 Plus (csak aminek színes a belseje-a tiszta fekete Pure változat nem)-t tennék. -
Grózi
Topikgazda
válasz
Gtaati #28304 üzenetére
Előre leszögezem,hogy abban a házban egy 1080 sli+I7 tuti kazán lesz.Az összes aljzatod hybrid,tehát 3 és 4 pin-s ventit is tudsz szabályozni.Ha előre befér 3 db 120-s akkor én így csinálnám:
Előre tennék 3 db Lepa Bol.Quiet-t(tapasztalat,hogy az oldalt nyitott előlap esetén ez veszi legjobban a levegőt-a H440-ben is így volt),hátra a borda mögéugyanezt vagy Alpenfoehn Wing-Boost 2 Plus(csak aminek színes a belseje-a tiszta fekete Pure változat nem) vagy Akasa Apache+felülre a hátsó helyre tennék egy 140 mm-s Nanoxia Deep Silence 1400 rpm-t vagy 140-s WB2 Plus-t. -
Új hozzászólás Aktív témák
- Ventillátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
- Lian Li UNI FAN SL-INF 120 mm fehér ventilátor szett, vezérlővel - Újszerű állapotban!
- Noisbeblocker NB-eLoop & Lian Li UNI FAN ventik
- Corsair iCUE SP120 RGB ELITE Triple Pack Black + Lightning Node Core
- Lian Li UNI Fan SL140 Double Pack fekete
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk dokkolókat
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest